středa 13. ledna 2016

Láhev na přípravu šlehačky

Láhev má dekorační trysky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Lahve na šlehačku skladem umíme doručit už v den objednávky! Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Obsluha a používání šlehačkové láhve je jednoduchá a bezpečná. K přípravě šlehačky potřebujete buď výměnné nebo jednozázové šlehačkové bombičky s náplní N2O. Dnešní moderní technologie dokáží, že láhev na šlehačku už nepoužijete jen na přípravu čerstvé domácí šlehačky, ale i pro celou řadu aplikací včetně teplých příprav a téměř sci-fi oblasti, kterou je bezesporu molekulární kuchyně.


Veškeré informace o produktu. Jestli si rádi pochutnáte na zmrzlinovém poháru nebo vídeňské kávě, nesmí vám láhev na šlehačku doma chybět. Příprava je velmi snadná a díky třem dekoračním tryskám si navíc můžete vyhrát i se zdobením. Mnohým dezertům, ovoci, ale i kávě chybí k dokonalosti už jen kopeček nadýchané šlehačky.


Pro přípravu té domácí si vystačíte s jednou ingrediencí – kvalitní smetanou! Lze použít také k výrobě teplých omáček, espum a pyré. Vyjma držáku bombičky lze mýt všechny části v myčce. Multifunkční šlehačková láhev , jednoduchá obsluha a snadné čistění.


Kvalitní šlehačkové láhve z nerezové oceli o objemu lnbsp;a l. LAHVE NA VÝROBU SIFONU A ŠLEHAČKY. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šleha. BANQUET Šlehačková láhev LAVENDER L. Díky použitému špičkovému dávkovacímu ventilu je podávání připravené šlehačky plynulé a rovnoměrné. Spolehlivá láhev na přípravu šlehačky nabízí použití dekoračních trysek a je určena pro jednorázové N2O bombičky.


Banquet láhev na přípravu šlehačky AVANZA je vyrobena z hliníku s objemem l. Součástí balení je i čistící kartáček. Je jedno, jak kdo šlehači říká, jestli máme zažité označení šlehačková láhev , sifonová láhev na šlehačku, tlaková nádoba na šlehačku, láhev na přípravu šlehačky či výrobník šlehačky … Stále mluvíme o stejném produktu. Rádi bychom vám dali pár tipů, jak si správně vybrat tu pravou, která bude splňovat přesně vaše požadavky na manipulaci, údržbu. Do šlehačky můžete přidat vanilkový cukr.


Chcete vědět, zda je cena 89€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Si Šlehačková láhev Gourmet WHIP L. Profesionální lahev na přípravu šlehačky , krémů a pěn jak za studena, tak i za tepla. Jinými slovy - multifunkční šlehač pro využití v molekulární kuchyni. Uváděná cena platí pro 20. Masivní láhev se dekoračními tryskami je vynikající pro snadnou přípravu domácí šlehačky a její podávání.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Při výrobě byly použity pouze materiály nejvyšší jakosti, které jsou bezpečné a přizpůsobené pro práci a styk s potravinami. Tyto šlehačky se ale té klasické vyrovnají jen stěží, a proto se vrací šlehačkové láhve opět do módy.


Tělo láhve je vyrobeno z odolného hliníku určeného pro styk s potravinami, trysky jsou z prvotřídního plastu. Výrobek prosím nemyjte v myčce nádobí. Na šlehačkové láhve DELÍCIA vám poskytneme prodlouženou záruku roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky