čtvrtek 14. ledna 2016

Beko wmy 71283 cs ptlmb1

Low Cost Beko Fridge Spare Parts. Order By 9pm For Next Day Delivery! Genuine Beko Spare Parts. Free Shipping Available. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us. Jej kapacita je prispôsobená pre vypratie kg vašej bielizne naraz.


Vybrať si môžete zo pracích programov, podľa druhu pranej tkaniny. K dispozícii je aj špeciálny program Beko BabyProtect, ktorý je ideálny pre pranie. Nabídne Vám na výběr z programů praní.


Pračka má invertorový motor ProSmart. V pračkách svým složením zajistí dokonalé vyprání a vymáchání. Prádlo ze sušičky je čistší a jemnější. V myčkách zajistí hygienickou čistotu kojeneckého nádobí.


Quality Beko Dishwasher Spares. Tento systém zajišťuje správné rozložení prádla uvnitř bubnu a eliminuje vibrace a hluk. Dokonce se postará o maximální stabilitu při odstřeďování. Umožňuje to využití maximální rychlosti. Hi-Tech topné těleso šetřící Vaši pračku i peněženku.


XL dveře pro jednoduší manipulaci s velkým objemem prádla. Na jednu várku vypere až kilogramů oblečení, takže ji doporučujeme spíše větším domácnostem. Získala od nás velmi dobré hodnocení za praní a odstřeďování. V prvním zmiňovaném je zařazena do třídy účinnosti A, v druhém o třídu.


Nenechte se rušit při odpočinku u televize anebo kdykoliv jindy, kdy si chcete doma užívat klidu. VOĽNE STOJACA PRÁČKA S PREDNÝM PLNENÍM. Hlučnost pri praní: dB. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Sety domácích spotřebičů) Hodnocení produktu:. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).


Jedná se o nový, plně funkční. Zamilujete si ji nejen pro velký výběr funkcí, ale také díky jejímu modernímu bílému designu. Naši pracovníci se Vám budou snažit co.


Na motor nebo kompresor poskytuje BEKO let prodloužené záruky. Nezapomeňte svůj spotřebič zaregistrovat do dní od koupi dle podmínek nabídky. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky