středa 27. ledna 2016

Běžkařský set

Prodám běžkařský set na klasiku SALOMON ve výborném stavu. Salomon Equipe Classic 2- vázání Salomon SNS - běžkařské hole Salomon Equipe Carbon 155cm - běžkařské boty Salomon Equipe CL vel. Tento set je vhodný na turistické lyžování v upravených stopách i na nezpevněném povrchu doma za barákem. Krátké a stabilní lyže nabízejí vysoký komfort a jednoduchý odraz. Je vhodný pro středně pokročilé a sportovně založené běžkaře.


Lehké dřevěné jádro je obalené lehkým bazeltovým laminátem. Order now for a fast home delivery or reserve in store. Vítáme Vás v internetovém obchodě firmy SKOL, s. Naší snahou je poskytnout kompletní vybavení nejen pro začínající, ale i pokročilé vyznavače bílého sportu.


Na výběr dáváme pánskou a dámskou verzi lišící se designem. Tento set jsme sestavili pro sportovně založené běžkaře, kteří si užívají jízdu a běh v bílé stopě. Vyplňte tento krátký formulář a my vám obratem zpracujeme nabídku na individuální běžkařský set.


Dřevěné jádro je slisované z několika vrstev lehkého převážně osikového dřeva. Atraktivní elastická zimní čepice s očkem je vhodná na běh i běžky, stejně jako pro civilní nošení. Materiál DOLOMITI je ideální do chladného počasí od podzimu do jara, výborně udržuje tělesnou teplotu a na rubu má vysoký vnitřní vlas příjemný na nošení.


Tyto běžkařské sety jsme pro Vás sestavili na základě našich zkušeností s běžeckým lyžováním a znalostí sortimentu, který prodáváme. Sladili jsme to nejzajímavější z naší nabídky tak, aby vše harmonicky fungovalo a všechny části setu byly vyvážené. SALOMON, lyže mají stoupací šupinky, K vázání mám boty SALOMON vel.


Univerzální zimní čepice s bambulí ELEVEN Sven je vhodná pro sportovní použití i civilní nošení. Funkční materiál DOLOMITI je vhodný do chladného počasí od podzimu do jara, výborně udržuje tělesnou teplotu a na rubu má vysoký vnitřní vlas příjemný na nošení. Běžkařský set ELEVEN Pass 7. Dětské běžky s plastovým typem vázání, které lze nastavit na velikost běžných bot o 22–28.


Společně se v setu nachází i odrazové hůlky s padnoucí rukojetí a úchyty kolem rukou. Nášlapné vázání od firmy Salomon s hrazdičkou a jednou podélnou vodící drážkou. Na trhu najdeme několik variant od univerzálního vázání, přes klasické až po vázání určené přímo pro skate.


Kombi běžecké lyže jsou vhodné pro rekreační lyžaře, který chce zkusit obě techniky, ale nechce investovat do každých lyží zvlášť, jsou pro vás tzv. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma běžkařský set. Ušetříte tak čas i peníze. I letos pro vás máme připravený cenově výhodný běžecký set SPORTEN – ve spolupráci s českými značkami Botas a Birki. Progresivní lyže, která umožňuje všem lyžařkám za to vzít a svižně běžet.


V opačném případě je to ideální nástroj pro vytrvalostní toulání nebo výlety. Platí do vyprodání zásob. Set tedy obsahuje Běžky. Velikost bot 444447. Popis: Prodám použitou výbavu na běžky.


Hello and welcome to The Basket Company. We are located in Ringwoo on the edge of the New Forest National Park and our rustic collection of superb quality wicker baskets is proudly inspired by the natural, timeless charm of country interior. The Basket Room creates beautiful collections of handwoven, decorative storage baskets for the home. Pokud máte rádi běžecké lyžování a chcete se vybavit na hory, pak jste zde správně.


Vybírejte ze skutečně široké nabídky. Od běžeckých lyží až po praktické doplňky pro běh na lyžích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky