pátek 22. ledna 2016

Eta pomalý hrnec

Eta pomalý hrnec

S pomalým hrncem Slowpot od ETY připravíte šťavnaté maso jednoduše a především zdravě. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Jídla z hrnce jsou chutná a nestane se vám, že oběd připálíte nebo připečete. Můžete nejen vařit, ale i ohřívat.


Pomalý hrnec ETA se rozebírá na Labužník. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. ETA Pečenka MAX pak díky rozmanitému příslušenství zvládne ještě více typů chutných pokrmů.


Vykouzlíte s ní skvělé bábovky, můžete v ní grilovat nebo třeba připravovat oblíbené špízy. Podobně multifunkčním pomocníkem je i tlakový hrnec ETA Tauro, který nabízí až osm funkcí v jednom. Titanový hrnec ETA prostě nebudete chtít dát z ruky a díky jeho univerzálnosti ani nebudete muset. A když se vaření v něm přeci jen na chvíli nabažíte, jednoduše jej umyjete v myčce nádobí.


Eta pomalý hrnec

Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý. Jídlo se vaří opravdu pomalu, takže nedojde k jeho připálení. Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém.


Jedná se o moderní plnohodnotný pomalý hrnec s časovačem, který navíc nabízí slušný objem hrnce litrů. Vaříte rádi a máte doma příliš mnoho hrnců, ale vlastně nevíte, který vybrat? Pomalé hrnce vaří za vás, není potřeba je hlídat, čímž šetří váš čas.


Skrývá v sobě několik spotřebičů – umí vařit, smažit, dusit a připravit rýži. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Nakupujte PomalÝ hrnec eta slowpot z vybraných e-shopů. Najít nabídky na PomalÝ hrnec eta slowpot nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu PomalÝ hrnec eta slowpot, Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Vzhledem k tomu, že se jedná o výhradně manuální model, není možné očekávat možnost si cokoliv přednastavit. Vaření chutného pokrmu mu však jde náramně. Potřebujete multifunkční hrnec , s nímž připravíte téměř každé jídlo? Hrnec se může pochlubit objemem l. Já dala koření do gázy, abych ho pak nemusela v omáčce lovit. Ale existují i šikovnější udělátka :-) Necháme ideálně přes noc odležet.


Zeleninu podlijeme cca vody nebo takovým množstvím, aby byla zelenina z větší části ponořená. Vnější povrch hrnce tvoří kovový plášť s držadly a ovládacím panelem. Na ovládacím panelu se nastavuje rychlost vaření a doba vaření (pouze modely s časovačem).


Po uplynutí této doby se hrnec. Zjednodušeně řečeno, pomalý hrnec vám umožňuje připravit pokrmy takzvaně „v jednom hrnci“ – všechny přísady do něj vložíte, nastavíte teplotu, čas a můžete se věnovat něčemu jinému. Odpadá tím nepohodlné stání u plotny i nutnost použití vícero nádobí k přípravě jídla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky