pondělí 15. ledna 2018

Philco mikrovlnka

Mikrovlnná trouba v nerezovém elegantním provedení s dotykovým ovládáním. Tato mikrovlnka je opatřena systémem FLAT, který umožňuje rovnoměrné vaření mikrovlnami, které vycházejí z vlnovodů umístěných pod keramickou deskou. Díky této technologii je vnitřní prostor krásně plochý - prostorný a vy tak můžete vařit jídla ve větších nebo atypicky tvarovaných nádobkách. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dvířka jsou opatřena pojistkou, která zabrání náhodnému otevření ještě před ukončením programu.


Zajímavý design v kombinaci s dokonalým technickým provedením splní požadavky i náročné. Přihlaště se k odběru novinek Chci být jako první informován o novinkách a výhodných akcích na PHILCO -ESHOP. Rádi bychom Vám představili společnost PHILCO , jež se po dlouhých letech vrátila na evropský trh s novinkami, které Vás určitě nadchnou. Především se dbá na to, aby domácí spotřebiče PHILCO měly vysokou kvalitu, rozuměly si s uživateli a hlavně, aby byly ohleduplný k životnímu prostředí, ve kterém žijete. Vyberajte si Mikrovlnné rúry podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Na stránce neleznete návody a manuály na Mikrovlnné trouby - Philco v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf. Máte-li vybrané funkce, soustřeďte se na velikost udávanou průměrem vloženého talíře. Poté se zaměřte na detaily – jak dobře má mikrovlnka izolovaná dvířka? Ovládá se otočnými knoflíky (mechanické ovládání), nebo dotykovým displejem (digitální ovládání)?


Používá dětskou pojistku? Jak funguje mikrovlnná trouba - Vědecké kladivo Vědecké Kladivo. Unsubscribe from Vědecké Kladivo? Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Philco mikrovlnka

Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Rúra navyše obsahuje digitálne hodiny s meraním času. Vďaka prehľadnému LED displeju máte vždy prehľad o stave zvoleného programu.


Technológia QuickSelect umožňuje nastaviť na dotykovom paneli s LED displejom automatických programov. Interiér mikrovlnky je z. Díky kombinaci mikrovlnného ohřevu (7W) a výkonného grilu (9W) dokáže připravit každý pokrm. Devět automatických programů vytvořených pro jednotlivé typy jídel vám ušetří čas spojený snbsp;nastavováním trouby.


Mikrovlnka sa po otvorení dierok automaticky vypne a pri jej vypnutí sa v dnešných modeloch žiadne nebezpečné žiarenie v jej vnútri ani v jedle nenachádza. Jediný problém môže nastať, keď sa poruší tesnenie dvierok. Vtedy počas ohrevu môže trochu žiarenia uniknúť, ale v takom prípade pochopiteľne treba poslať rúru na. Vstavané spotrebiče PHILCO na Alza. Doručujeme aj počas víkendu.


AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Vážení zákazníci, od 16.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky