pátek 19. ledna 2018

Concept mikrovlnná trouba

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Je vybavená dětskou pojistkou, která zablokuje t. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Usnadní vám přípravu pokrmů a celkově rozšíří repertoár vašich kuchařských technik.


Navíc si jistě oblíbíte i její atraktivní vzhled.

Obzvláště pak oceníte praktickou úpravu proti otiskům prstů a dětskou pojistku. Takto jim bude zabráněno nechtěně spustit mikrovlnnou troubu bez vašeho vědomí. Trouba je v černo-nerezovém zpracování, nabízí mikrovlnný ohřev a gril pro ohřívání nebo přípravu pokrmů. Pomocí intuitivního ovládání a displeje je ovládání velice snadné a přehledné. S pomocí kombinace funkcí grilování a mikrovlnný ohřev zvládnete připravit.


Velký vnitřní objem l pojme bez problémů i. Bezpečné použití zajišťuje dětská pojistka nebo zvuková signalizace ukončení ohřevu.

Garance rovnoměrného pečení. Díky velkému vnitřnímu objemu l spolu s perfektně propracovanými průduchy horkovzduchu peče tato trouba opravdu rovnoměrně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Využijte akce na mikrovlnné trouby ze sortimentu nákupní galerie MALL a pořiďte si vybrané modely se slevou až.


Dopřeje vám tak křupavé dobroty na různé příležitosti. Mikrovlnky pořídíte levně až do odvolání. K dispozici máte přednastavených programů.


Vyniká snadným ovládáním a to pouhým dotykem prstu. Není nutné tuto trouba čistit pokaždé, když na ni sáhnete, protože nerezový materiál je speciálně upraven proti. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba. Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril a rotace talíře pracují současně pro dosáhnutí vysokých teplot potřebných pro upečení či usmažení křupavých jídel pouze za několik minut. Zvolte si ten pravý program, otočným vysouvacím voličem nastavte požadovaný čas a potom už jen počkejte, až zvukové znamení ohlásí čas oběda.


Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY.

Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. To vše poskytuje kombinovaná horkovzdušná trouba s mikrovlnným vařením české značky CONCEPT. Můžete v ní péct, grilovat, ohřívat, vařit i rozmrazovat. Ideální pro ty z vás, kteří.


Moderní mikrovlnná trouba vás může překvapit především rozsahem funkcí, které zvládá. Na co se tedy zaměřit při výběru? Přes své kompaktní rozměry vám tato trouba nabídne velký vnitřní objem l. Požadované funkce a výkon si snadno navolíte pomocí dotykového ovládání a displeje. Volit můžete celkem mezi stupni výkonu.


Vybírejte si Pečící trouby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky