úterý 30. ledna 2018

Olej na pracovní desky

Olej na pracovní desky

Tento olej obsahuje vysoký ochranný faktor pro silně zatěžované dřevěné plochy. Pracovní desky do kuchyně bývají z tvrdého dřeva jako je dub, buk, třešeň nebo iroko či wenge. I výše uvedená odolná dřeva jsou ovšem citlivá na vlhkost, o kterou v kuchyni vskutku není nouze, takže je třeba materiál před vodou chránit speciálním olejem na dřevo. Poskytuje povrchu dřeva dokonalou ochranu, odpuzuje vodu a nečistoty.


Oleje na kuchyňské pracovní desky Kvalitní olej na dřevěnou kuchyňskou desku zajistí, že bude stále vypadat jako nová. Použijte kvalitní oleje Osmo či pečující gely Woca. Zvyšuje povrchovou odolnost dřevěných ploch a způsobuje vodovzdornost a odolnost proti zašpinění. Následnou běžnou údržbu zabezpečíte pomocí pečujícího gelu WOCA. Po nátěru pronikne hluboko do ošetřovaného dřeva a poskytuje mu dokonalou ochranu.


Jedná se o veganský výrobek na přírodní bázi, bez přísad živočišného původu. Je bezpečný pro použití na. Produkt je odolný vůči slinám a potu, je certifikovaný pro styk s potravinami. Vhodný i na dětské hračky.


Ochraňuje dřevo v interiéru před vlhkostí a nečistotami. Nespotřebovaný olej může být v neředěném stavu použit jako ošetřovací olej. Masivní, dýhovaná a klížená dřeva přijímají olej rozdílně a tím mohou vzniknout různé odstíny. Je třeba provést zkušební nátěr na malém vzorku.


Zamezuje vzniku stop po vodě. Po natření je povrch přirozený a přírodně matný. V případě hodně namáhaných ploch, ať už mechanicky, nebo chemicky, je lepší zvolit olej. Na podlahy, schody a desky stolů, kam běžně pokládáte třeba hrnky s horkými nápoji, se hodí voskový olej , který dřevo nejen oživí, ale povrch také účinně zpevní. Olej na podlahy a pracovní desky.


Pro tmavé druhy dřeva jako je: mahagon, merbau, teakové a višňové dřevo používáme. Očistěte povrch lakovým benzínem, lehce obruste smirkovým papírem a aplikujte další nátěr dle potřeby. Je prodyšný, reguluje vlhkost a proniká hluboko do ošetřované plochy. Povrchová úprava pracovní desky je odolná proti vínu, pivu, colu, kávě, čaji, ovocným džusům, mléku a vodě. Kategorie: Kuchyňské nástroje Vysoce kvalitní minerální olej pro pravidelnou údržbu dřevěných krájecích desek.


Tenkou vrstvu oleje nanášejte houbičkovým aplikátorem na obě strany krájecí desky pravidelně každé dva až tři týdny. Jeho alternativa s integrovanou certifikovanou antimikrobiální hygienickou ochranou surového nebo již dříve olejovaného dřeva prostřednictvím nanočástic stříbra na kuchyňské pracovní desky nebo hračky a dětský nábytek se jmenuje antibakteriální olej s tvrdým voskem CLOU Hartwachs-Öl antibakteriell. REMMERS Arbeitsplatten Öl ECO - olej na pracovní desky 0. Oprava kuchyňské desky.


Vítejte v našem obchodě Barvíř. Lze použít pouze na surové povrchy nebo povrchy v minulosti ošetřené olejem bez rozpouštědel, produkt neobsahuje rozpouštědla po nanesení a zavadnutí jej zaleštěte. Zdraví neškodný, snadno se udržuje - na bázi přírodních surovin. SAICOS OLEJ NA NÁBYTEK chrání dřevo přirozenou cestou. Povrchy odpuzují vodu a špínu, jsou extrémně odolné vůči domácím chemikáliím a jiným flekům.


Také káva, víno nebo agresivní ovocné šťávy lze z povrchu snadno odstranit. Těsnící a spojovcí lišty na pracovní desky Těsnící lišty ke kuchyňské lince na pracovní desku v kuchyni jsou nezbytností pro ukončení spoje. Těsnící lišty na kuchyňskou linku vám doma pomůžou udržet pořádek. Divím se té spotřebě - mně jedna plechovka stačila na nátěry celkem metrů pracovní desky a ještě k tomu i stůl. Top olej – pro kuchyňské pracovní desky Osmo.


Ale dřevo bylo už nějak předošetřené (Hornbach, nikoli Ikea). Jinak hledala jsem dost dlouho a cokoli jiného je nejmíň 2x dražší. Těsnící kuchyňske lišty na pracovní desky neslouží pouze pro ochranu přechodu před vodou a nečistotami, ale jsou také estetickým prvkem. Nabízíme provedení v designu nerez a hliník.


Naše těsnící lišty za pracovní desku barevně sladíte např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky