úterý 9. ledna 2018

Popcorn do trouby

Jak to asi vypadá když se dělá v troubě popcorn ? Tuhle specialitu si vzal na triko náš zkušený koumak Barry sledujte i se speciálním komentem. Odešla nám mikrovlnka, už jsme sice objednali novou, ale ještě není skladem. No problém je v tom, že si chlap NUTNĚ musí udělat popcorn (máme ten klasický v sáčku do mikrovlnky) a pořád tady chodí a vymýšlí různé varianty Chtěla bych mu to zjednodušit, prostě ho jinak neudělá že?


Kompletní nabídka kvalitních surovin a přístrojů pro domácí výrobu popcornu. Nyní si doma připravíte čerstvý a křupavý popcorn , přesně takový, na jaký jste zvyklí z kina nebo pouti.

Jakmile se hlavní otvory zastaví, odstraňte popcorn z trouby , otevřete víko a rovnoměrně posypeme směsí skořice a cukru. Uzavřete víčko a vše promíchejte třepáním pánve. Vraťte popcorn do trouby na další minut a pak se zasuňte a vložte do krabic nebo misky na servírování.


Máslový popcorn do mikrovlné trouby. Adresa dodavatele ALIKA a. POPCORN MAGIC POP jemně solený, do mikrovlnné trouby. Hmotnost: 90g Minimální trvanlivost: měsíců.


Popkornovač do mikrovlnné trouby (modrý) (na slaný popcorn ) Velmi praktická silikonová mísa pro snadnou a rychlou přípravu popcornu v mikrovlnné troubě.

Mísa i víko jsou vyrobeny z vysoce kvalitního silikonu. Popcorn Magic Pop - jemně solený. Do mísy stačí pouze nasypat kukuřici na popcorn , zakrýt víkem (je součástí balení) a vložit do mikrovlnné trouby.


Zásady cookies Prohlížením těchto stránek přijímáte soubory cookies, které slouží k vylepšení a personalizaci našich služeb a marketingu a ke společenské aktivitě. Takže tenhle popcorn za 1Kč obsahuje éčka a máslo viděl maximálně v nákupní tašce. Jeho příprava je jednoduchá, stejně jako v ostatních případech jej stačí vložit do mikrovlnné trouby na 2-minut.


Jak si udělat popcorn doma, bez mikrovlnky. Nalijte lžíce oleje do těžkého hrnce nebo větší pánve a zahřejte na středně vysokou teplotu. Vyzkoušejte teplotu oleje na dvou jádrech kukuřice a když jedno praskne a vynoří se, dosypejte všechna ostatní jádra na pánev a přikryjte pokličkou. Když kukuřice začíná praskat. My mikrovlnku už nemáme a popcorn děláme ten obyčejný do mikrovlnky (kupujeme v Albertu).


Roztrhneme pytlík, obsah dáme na pánev, přikryjeme skleněnou poklicí a občas mírně potřeseme. Zrníček, co nepuknou, je maximálně 1 většinou ale i ty jsou mírně napuklá a dají se sníst. Dřív jsme ten samý popcorn dělávali v mikrovlnce a nepuklých bylo mnohem víc.


Složení: popcorn , částečně ztužený palmový tuk 18. E160a, barvivo betakaroten. Upozornění: Postupujte podle pokynů pro přípravu na vnitřním sáčku.


Produkt je určen pouze pro přípravu v mikrovlnné troubě.

Tím ale postup nekončí. Obalený sladký popcorn vysypte na plech a dejte na minut zapéct do trouby , předehřáté na 1°C. Jestliže se vám některé kousky slepily, opatrně je po vyjmutí z trouby „rozdrobte”.


Pak umístěte papírový sáček do mikrovlnné trouby nebo předehřáté trouby. Ujistěte se, že máte švu dolů. Uvedli jsme výkon a dobu uvedenou na obalu. Poté je znovu protřepejte a po chvíli jej pošlete do trouby.


Fotbalové livescore, live výsledky, aktuální výsledky, fotbal živě, TV program a sportovní online výsledky. Uložte si popcorn do mikrovlnné trouby s příchutí sýru K-Classic do svého jídelníčku zdarma. Přesto se dají v českých supermarketech najít takové, které mají poměrně dobré složení.


Ale pozor, na pultech obchodů najdete i takové, které vám mohou ublížit! Pokud se rozhodnete připravit popcorn jiným způsobem než v mikrovlnce, kukuřici v sáčcích, určenou do mikrovlnné trouby , používejte jen v krajním případě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky