pondělí 15. ledna 2018

Sud na dešťovou vodu 300l

Materiál, ze kterého je na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům. Sud je vybaven odnímacím víkem. Plastový sud na dešťovou vodu 300l PH s výpustným kohoutkem a víkem. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům.


Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.

Webová stránka bohužel nemůže být správně zobrazena. Cena dopravy je 19-Kč za jakékoliv množství sudů - Česká pošta. Součástí je víko a kohoutek. Víko má zámek pro… 3900. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA.


V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l. Sudy na vodu jsou z kvalitního plastu. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.

Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Sada spojek pro sud na dešťovou vodu. Garantujeme předání zásilky přepravní společnosti do hodin od objednání.


Detailní popis produktu. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu. Do sudu na užitkovou vodu se umisťuje ve spodní části výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody například do konve. Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků. Sud na užitkovou vodu má v. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás.


PROTECO sud na vodu 300l představuje, při dnešních cenách stočného, ideálního pomocníka pro nashromáždění a uskladnění např. Tu lze následně díky kónickému tvaru a širokému vyústění nádoby na dešťovou vodu , bezpečně a pohodlně čerpat pomocí čerpadla do sudu, nebo nabírat pomocí konví a. Zboží je nutné si zkontrolovat ihned při přebírání před řidičem. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Sud se nesmí použít v mrazu.


Na zimu ho doporučujeme vypustit a obrátit dne. Vše pro dům a zahradu na jednom místě. Pro váš domeček, byt nebo zahrádku. Jak uskladnit sudy a nádoby na dešťovou vodu v zimě.

Více de dozvíte v našem blogu RADY A TIPY. Vhodné pro vyvýšení nádoby a snadné vypouštění vody z kohoutku. Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře.


Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení. Perfektní kvalita, skvělá cena! Nej nejlepší produkt na nejlepší cenu můžete získat právě zde a právě teď v našem obchůdku Časžít. Pokud máte rádi všechno hezky na jednom místě, určitě oceníte šíři naší nabídky.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky