pátek 26. ledna 2018

Opálová deska

Základní zabarvení a odstíny desek jsou tři - úplně čirá deska, opálová (mléčně bíle zabarvená) nebo bronzová kouřově hnědá barva. Použití Desky z polykarbonátu jsou ideální pro ploché zastřešení pergol a zahradních přístřešků, zastřešení zastávek MH apod. U tohoto produktu zatím nevíme o žádných recenzích na odborných portálech. Našli jste recenzi o které ještě nevíme?


Pošlete nám na ni odkaz. Zajímá vás tento produkt? Radek Filipec - Jsem realitní makléř a jednatel společnosti AIT REALITY GROUP s. Polykarbonát Marlon, sklolaminát Filon a Topaco, plastové skleníky, hliníkové skleníky, plexisklo, zahradní domky, vchodové stříšky, palubky, lišty, OSB.


Mléčně opálová plná (plochá) deska z plexiskla (PMMA), síla mm. Deska je svým vzhledem shodná se skleněnou tabulkou. Výraznou vlastností plných desek z plexiskla je jejich vysoká světelná prostupnost a odolnost UV záření.


Pozor - tento typ desek nevykazuje žádnou mimořádnou tepelnou izolaci. Světlovodivá akrylátová deska. Možnosti instalace: Q - svítidlo izolační třídy II, pro vestavbu do minerálního podhledu. Opálová rozptylová deska. Spojovací profil - PC-H.


I na fotostolu lze nasvěcovat zboku a vytvořit tmavé pozadí, ale opálová deska stolu se přece jen rozsvítí i pod předmětem. Obrázek můžete srovnat se situací s černým odrazivým sklem, kde jsme mohli na předmět svítit jakkoliv a podklad to neovlivňovalo. Jedná se o jeden z nejkvalitnějších polykarbonátů na evropském trhu.


Struktura komůrek TW, tj. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Plná opálová (mléčně bílá průsvitná) deska z polykarbonátu síla mm. Deska ze série PRO ve vysoké kvalitě a moderním designu. Profesionální fotografický stůl určený pro tvorbu a nasvěcování produktové fotografie.


Kvalitní opálová deska zajišťuje rovnoměrné čisté prosvícení stolu, které odstraní nebo usnadní následnou postprodukci. Smluvní záruka let na nerozbitnost krupobitím. Tato opálová deska má světelnou propustnost.


Prakticky nerozbitný polykarbonát se využívá především tam, kde klasické skleněné výplně z různých důvodů nelze použít, např. Střešní polykarbonátové komůrkové desky, střešní krytina. Prodej střešních desek realizujeme v různých rozměrových variantách.


Registrujete-li se, získáte trvalou slevu. Jde o ploché komůrkové desky vyrobené z nerozbitného POLYKARBONÁTU s UV filtrem. Síly desek jsou 4mm až 35mm.


Dodávané zabarvení jsou tři - úplně čirá deska , opálová (mléčně bíle zabarvená) nebo bronzová kouřově hnědá barva. Trapézové a vlnité desky z polykarbonátu. MARLON FSX – plná polykarbonátová deska od renomovaného britského výrobce BRETT MARTIN Ltd.


Marlon FRW mm - opálová (mléčně bílá) komůrková čtyřstěnná deska z polykarbonátu od špičkového britského výrobce BRETT MARTIN. Jeden z nejkvalitnějších polykarbonátů na evropském trhu. Dopadající sluneční paprsky jsou tak několikanásobně odráženy v prostoru desky a rozptylují tak svou energii do celé plochy desek. Snižuje se tím nepříjemné oslnění nebo přeexponování (přesvícení) pracovišť slunečními paprsky.


TOP provedení LED panelu. Mléčná opálová tříkomorová deska z polykarbonátu, síla mm. Svítidlo je vybaveno ocelovým driver boxem, pomocí kterého je možno svítidlo instalovat jako přisazené.


Krycí lišta - krytnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky