pondělí 22. ledna 2018

Patrový podnos na cukroví

Dortičky, zákusky, keksy, ale i marmeládu a kousky sýru lze dekorativně aranžovat na tomto etažéru ze dřeva. Na patrech vypadá těchto kousků svůdně a vybízí ke hře na cukráře. Pořiďte si i servírovací podnos s úchyty, který se skvěle hodí pro snídaně do postele.


Z jednotlivých jídelních podnosů různých velikostí si můžete poskládat patrový podnos a ušetřit tak místo na stole. Tak si vyberte, který je ten pravý pro vaši vánoční hostinu. Banquet 2- patrový stojan na cukroví Arlene čirý.

Elegantní servírování s etažérkou je velmi stylové a moderní. Vystavte své výrobky na odiv. Skleněný patrový podnos na cukroví Momentálně nedostupné Etážery Vhodný do jakékoliv. BANQUET 3- patrový stojan na cukroví LAVENDER, OK.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Kids Concept - Stojan na cukroví dřevěný Bistro. Patrový stojan na cukroví v dřevěném provedení umožňuje servírovat sladkosti v dětském bistru stylově. Průměr největšího talíře je 2cm.


Kulatá dvoupatrová etažérka na servírování zákusků, cukroví , ovoce, jednohubek, chlebíčků apod. Materiál: porcelán, slitina zinku. Porcelánové talíře jsou vhodné do myčky. Ušetří vám místo na stole při pohoštění. To vše, zcela jednoduše, na obyčejném tácu.


Nic speciálního pro své tvoření nehledejte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat.


Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o z. Vychutnejte si vánoční svátky v každém detailu. Prožijte pohodové české Vánoce!

Podnos na cukroví zdobený vánočními hvězdami. Dřevěný tác obdélníkový – bílý, cm. Prosám mosazné patrové podnosy na cukroví.


Jeden 3- patrový (cena 35-) a 2-patrová(cena 30- Kč) Cena při odběru obou podnos ů celkem 60- Kč. Ať už vytahujete cukroví z minulého roku z mrazáku, jste zásobeny vlastní maminkou, nebo snad hřejete troubu na maximum, víte vůbec kam s tím? Na podnos od Disaster, který vám ušetří místo a zároveň příjemně dotvoří celkový vzhled rozprostřeného stolu. Servírujte cukroví na jedinečném podnosu By Inspire, která vám nabídne hned patra pro přehledné naaranžování cukroví či dezertů.


Spodní talíř zdobí motiv barevného plameňáka. Proto vám určitě přijde vhod zajímavý dvoupatrový břidlicový servírovací talíř Olly Ardesia kvalitní italské. Vybírejte z 3produktů v kategorii podnosy a tácy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky