pondělí 22. ledna 2018

Fiskars vidle

Free Shipping Available. Objednejte si vidle Fiskars, práce se stane nenáročná. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Pohodlný tvar a velikost držadla Vám usnadní namáhavou práci na zahradě. V naší nabídce je pro Vás připravena spousta druhů, jako jsou rycí vidle , lehké, kompostové vidle nebo vidle teleskopické. K dispozici máme různé velikosti a druhy, které můžete využít jak na kamenité, tak i na vlhké. Vysoce trvanlivé hroty z bórové oceli.


Jedná se o víceúčelové nástroje s odolnou konstrukcí, které Vás nezklamou. Jsou vyrobeny z velmi kvalitní odolné bórové oceli. Velké ergonomické držadlo ve tvaru. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. V nabídce naleznete jak rycí vidle , tak vidle kompostové.


Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Ucelený sortiment FISKARS, vše skladem ihned k dodání. Zahradnické potřeby, bytové doplňky, nářadí, zahradní nářadí, rýče, vidle , hrábě, nůžky.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Rycí vidle Patriot najdou uplatnění při kultivaci půdy: rytí, provzdušňování, nabírání rostlinného materiálu či kompostu. Mají pracovní část se čtyřmi zuby z kvalitní nerez oceli a ergonomickou umělohmotnou násadu, která se dobře drží v ruce. Ocelovo-kompozitní násada je lehká a ergonomicky tvarovaná tak, aby se snížilo namáhání zad.


Thanks to titanium’s innate properties, they are lightweight and easy to handle. The ergonomic design provides the perfect grip, comfort and safety. Vidly sú vhodné k pohodlnému premiestňovanie drnov ik stávkovanie, k prevzdušňovanie trávnikov, vyhrabávanie kameňov a buriny. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Aktuálně nabízíme pouze možnost osobního odběru zboží v našich zahradnictvích.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Každý náš rýľ je vyrobený z kalenej ocele a je pevne privarený k násade. Rýle a vidly je možné nasadiť aj na teleskopickú rukoväť a naviac sú násady ergonomicky tvarované.


Fiskars vidle

Nářadí má ocelovou násadu, madlo z odolného plastu a pracovní část z kalené bórové oceli pro optimální výkon při práci s půdou. Hroty jsou naostřeny pro snadné pronikání do půdy. Nezarazí se tak o kameny, plevel či kořeny. Jsou použitelné pro výšku postavy 1až 1cm. Vhodné pre prácu so záhradným odpadom.


Délku lze jednoduše měnit podle požadavku uživatele. Pak může každý pracovat v co nejvhodnější poloze. Nové rýče a vidle jsou velmi lehké, vhodné i pro osoby s menší silou. Perfektně naostřené pro jednodušší práci oproti obyčejným vidlím.


Rýče, lopaty, krumpáče a vidle Fiskars. Zahradní vidle jsou dokonalým doplňkem k rýči při obdělávání půdy. Vidle FISKARS SOLID kompostové.


Nůžky FISKARS POWERGEAR na silné větve s přev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky