čtvrtek 18. ledna 2018

Elektrický nůž eta

Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Plně funkční kvalitní elektrický kráječ Zelmer s pevnou kovovou konstrukcí a nakloněnou vodící rovinou. Sílu řezu je možno nastavit až na max.


Kvůli maximální bezpečnosti jsou integrovány čtyři druhy jištění. Nůž je velmi ostrý a ani po delším používání nevyžaduje ostření. Dostali jste chuť na pravý domácí burger? Nebo vám na zabijačce schází jedny ruce navíc?


S mlýnky na maso ETA je zdlouhavému a náročnému mletí masa konec. Je vybaven bezpečnostním spínačem a dvěma. Typ Moulinex má ze všech typů nejnižší příkon a nože nejsou nastavitelné.


Opravdovým bonbónkem mezi elektrickými noži je nůž značky Fagor s dvojitým bezpečnostním jištěním proti samovolnému spuštění přístroje a oboustranným nastavením řezu v. Zcela nový, nepoužitý, kompletní balení. S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb, pečivo, sýry, salámy, ovoce a zeleninu na plátky. Kvalitní nerezový nůž značky Solingen s vroubkovaným ostřím je snadno odn. Výborně si poradí s pečivem, sýry, salámy, ovocem i zeleninou. Precizní řez zajišťuje kvalitní nerezový nuž Solingen RSG, který má vroubkované ostří, jeho.


Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Vybavte svoji kuchyň tímto užitečným pomocníkem!


Ze všeho dokáže vytvořit úhledné plátky díky kvalitnímu nerezovému noži Solingen RSG s vroubkovaným ostřím. Pomocí otočného regulátoru. Zařazení GRIFF elektrický nůž ETA. Více výrobků z regálu krájení potravin, oddělení Vybavení kuchyně.


Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V balení naleznete dva nože a dřevěný stojan s možností uložení kabelu. Brousek nožů ETA rychle a bezpečně nabrousí všechny druhy kuchyňských nožů – od těch nerezových až po ocelové, a to včetně drahých nožů z tvrzené oceli. Elektrický nůž pro snadné nařezání masa, ryb a pečiva.


Disponuje příkonem 1W. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba, pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky. V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. Vybírejte si Brousky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Univerzální samoostřící nůž pro krájení nejrůznějších druhů potravin. Jak vybírat elektrický nůž 20. Ukrojit čerstvý chléb nebo naporcovat zmrzlé maso, to je často oříšek i pro zdatné kuchaře a kuchařky.


Elektrický nůž eta

Práci vám může usnadnit elektrický nůž. Pro ty, kdo ví, že se jí i očima, pak jistě bude podstatné, že nože plátkují mnohem přesněji a rovněji, než to zvládne. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč.


Aukce 1Kč s dopravou 3Kč. Součástí výbavy je také.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky