středa 17. ledna 2018

Skleněné dózy

Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku, sůl, různé druhy koření i další druhy potravin. Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové.


Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled. Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Vyberte si z široké nabídky skleněných zásobníků a potravinových dóz.

Ideální k uchovávání potravin. Moderní skleněné dózy s vzduchotěsným a vodotěsným uzávěrem vynikající pro uložení pokrmů, jejich přenášených a ohřívání v mikrovlnné troubě s nasazeným víčkem. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na potraviny. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Kvalitné sklenené kuchynské dózy a misky na potraviny, ktoré vám ušetria miesto, čas aj peniaze. Již z kuchyní našich babiček si pamatujeme tyto překrásné skleněné dózy. U těchto doplňků plně platí, že jejich dekorativní funkce převyšuje užitnou hodnotu, proto téměř nemá význam psát o tom, k čemu jsou určeny.

Jsme přesvědčení, že když to bude vidět, tak to sníte. Proto na této stránce nabízíme velký výběr krabiček na oběd z průhledných materiálů jako plast nebo sklo, díky kterým lépe vidíte, jestli jste opravdu dojedli všechno. Máme ale i neprůhledné krabičky: ty jsou zase na sladkosti. Naleznete zde skleněné dózy využitelné pro uchovávání nejen různých druhů potravin. Věříme, že si přijdete na své, ať už sháníte dózy ze skla čirého i barveného, případně dózy zdobené za použití mosazi, keramiky i jiného materiálu.


Najděte ty pravé pro vás na decoDoma. Na všechno, na co je budete potřebovat a klidně i nějaké navíc. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni. Dózy se totiž nikdy neztratí.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Tescoma PURITY 3dílná sada dóz do mrazničky l. Krásné květiny nejvíce vyniknou v krásné váze. Na našem eshopu najdete skleněné vázy různých velikostí, barev a tvarů z kvalitního a čirého skla od českých i slovenských výrobců. Ladné vázy z tenkostěnného skla až po masivní designově svěží vázy.


Tři dózy o objemu litru jsou vhodné do mrazničky, ledničky a mikrovlnné trouby. Zdravé dózy do mrazničky PURITY. Díky barevným víčkům můžete rozpoznat skladování masa, zeleniny nebo ovoce.


Víko dózy je opatřeno kovovou sponou a silikonovým těsněním díky kterému udrží potravinám svou chuť a svěžest.

Skleněná nádoba o objemu 5ml. Tenký tvar je elegantním doplňkem, který je nezbytný v každé kuchyni. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jde o dózy a krabičky, které mají dlouhou životnost a skoro nestárnou.


Díky kvalitním nádobám vydrží potraviny déle čerstvé. Do velkých sklenic a dóz se šroubovacími uzávěry uskladníte i trvanlivé potraviny jako mouku nebo cukr. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Kuchyně a Kuchyňské křišťálové dózy - výroba. Velikonoční čokoládová minivajíčka Venchi bez lepku skladem, lze objednat přes web.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky