pátek 26. ledna 2018

Plastové hrnky

Kvalitní hrnky z dvojstěnného polypropylenu jako designové dárkové předměty s nesmyvatelným potiskem. Designové hrnky a šálky za skvělé ceny! Značky Menu, Alessi, iittala, LSA International, Stelton, Blomus a další.


Vyberte si z naší bohaté nabídky ten, z něhož vám bude chutnat voňavá káva nebo lahodný čaj nejlépe. Hrnky a hrnečky nás provází celým dnem.

Nezapomeňte navštívit také kategorii Čajové konvice a doveďte tak ranní rituál k dokonalosti. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Lahve a hrnky jsou vyrobeny z kvalitních plastů a nerezových materiálů. S oblibou si je zákazníci kupují pro malé děti nebo naopak pro starší lidi.


Plastové hrnky jsou lehké a prakticky nerozbitné. Všechny nabízené hrnky mají certifikaci pro styk s potravinami a jsou vyrobené z odolného plastu.

Proto jsou vhodné nejen pro malé děti, ale skvěle hodí také na cesty a turistiku. V našem sortimentu naleznete plastové hrnky různých tvarů, barev a velikostí, hrnky s ouškem i dětské hrnky. Hodnocení produktu:. Plastový kelímek ACCASA, o objemu l, je vhodný na každodenní stolování i zahradní párty.


PEPI připravila: pro Váš byt, dům a chalupu kvalitní domácí potřeby, kuchyňské vybavení a domácí spotřebiče. Kvalitné plastové příbory na opakované použití. Využijte ke své propagaci plastové hrnky a termohrnky s plnobarevným potiskem po celé jejich ploše. Získáte tak zajímavou propagaci v ulicích měst i dopravních prostředcích. Díky technologii IML (In-Mould Labelling) je potisk součástí samotné stěny hrnků.


Snadno tak odolá mechanickému poškození při používání hrnku. Výhodnou je nízká hmotnost. Před tiskem obdržíte návrh tisku ke schválení ! Pokud neodpovíte do hodin, bude odeslaný návrh použit k tisku ! K dispozici máte ŠABLONY, do kterých je možné zakomponovat fotografii.


Jsou perfektní při venkovních oslavách, grilování, párty nebo při kempování. Plastový hrnek si s sebou vezmete do batohu - je lehký, a tak se se nepronese a ani nerozbije.

PLASTOVÉ HRNKY S POTISKEM PRO DĚTI. Vážení zákazníci, vzhledem k obrovskému navýšení počtu objednávek, nejsme schopni garantovat odbavení Vaší objednávky do lhůty, kterou máme uvedenou na e-shopu. Naleznete u nás opravdu celou řadu různých typů hrnků a hrnečků v různých velikostech, které zpříjemní vaši ranní kávu či čaj. Kromě klasických keramických hrníčku nabízíme i nerezové, smaltované či plastové hrnky , které se hodí například na výlety do přírody či dovolené v kempu.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Babičce, dědečkovi, tátovi, mámě, kamarádovi… Každý ho potřebuje. Hrníčkem s vlastním potiskem ještě nikdo nic nezkazil. Vyber si z mnoha variant a navrhni si hrnek podle sebe. Můžeš kombinovat vlastní fotku s věnováním, našimi motivy nebo vytvořit vzpomínkovou koláž po celém obvodu.


Hodiny nástěnné BIG cm. Nástěnné kulaté hodiny BIG s dekorem s velkými čísly o průměru cm. V rámci nového e-shopu je možné zakoupit plastové výrobky společnosti RENOSTAV, spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky