čtvrtek 18. března 2021

Ždímačka frymeta

Nejčastější poruchy u odstředivek prádla jsou zaseklé - zarezlé brzdy a lanovody , nebo vadné spínače. Silentbloky na u nás nejrozšířenější. Podle zákona o evidenci tržrb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Fritéza Tefal Versalio deluxe Dobrý den.


Nabízím téměř novou nepoužitou fritézu zn. Elektro - Zdimacka frymeta bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. KLAD - veterán, plně funkční orig. Pro všechny vaše žádosti o půjčky je naše procento. Kapacita prádla pro praní 5. Spotřeba energie při praní 60°C 0. FRYMETA , větší, česká výroba(na kg. prádla) Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Pračka lehká, přenosná a úsporná. Obojí vhodné na chalupu nebo startovací zařízení. Cena při koupi kompletu.


Podobné inzeráty naleznete v kategorii. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Mírná koroze – viz foto. Prodám starší, ale stále funkční ždímačku Frymeta.


Osobní odběr ve Fryštáku u Zlína. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Jihomoravský kraj Koupím tento typ ždímačky, pouze ve slušném, plně funkčním stavu. Dům a zahrada - Zdimacka bazar.


Vložte inzerát do rubirk autobazar, inzerce nemovitostí, dětského bazaru, inzerce práce a dalších rubrik. Náhradní díly na pračky, myčky, sušičky, bojlery a vysavače. Podle patek motoru a pružin v nich se s velkou pravděpodobnos tí jedná o motor ze staré ždímačky (hodně staré). Inzerce zdarma, bazar, inzeráty. Pokud se nemýlím, kdysi jsem jako kluk u této ždímačky opracoval mechanickou část (brzdu, která byla napojena na páku spoučtěné motoru), měl zřejmě tento motor pomocné rozběhové vedení.


Každý z nástrojů dokáže uspokojit n. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky