čtvrtek 11. března 2021

Zavařovací víčka omnia

Možnost velkoobchodních odběrů za velkoobchodní ceny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S dnešními Omnia víčky mám trochu jinou zkušenost.

Když jsou nová, drží perfektně, ale po druhém či třetím použití jich čím dál víc nechytne. Stará víčka před desítkami let jsem používal bez problémů opakovaně a byla to obyčejná víčka , ne tzv. Zavařovací víčka ) Hodnocení produktu:.


Vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa. V kartoně je baleno 1balíčků. Použití víček s klasickými sklenicemi na zavařování Omnia o vnějším průměru hrdla mm. OMNIA (5ks) nerez krytka zavařovací na víčko OMNIA (5ks) nerez. Stačí nasadit a potraviny neoschnou, nepřejímají chutě od jiných uložených potravin,.


Otvírák nerez na víčka OMNIA.

A jako jedni z mála prodejců nabízíme taktéž speciální pestrobarevné zatlačovací víčko OMNIA 83. Víčko kulaté na sklenice Omnia. Nabízíme zavařovací víčka ke sklenicím Omnia a Twist. K zavařování také patří další pomůcky, které Vám ušetří spoustu práce - například hlavy na otvírání víček, násypky pro snadné plnění zavařovacích sklenic.


Tradiční omnia víčka na sklenice l. Pro zavařování ovoce, zeleniny, masa i hub. Víčka zavařovací Twist 8 ks šroub. Omnia s červenou těsnící hmotou vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa víčka jsou baleny po 20-ti kusech v balíčku použití víček s klasický.


Každá hospodyňka kterou baví zavařování má radost s kupy meruněk či broskví které se urodí, ale také každoročně bojuje s tím do čeho zavařit. Takže určitě se vám v sezóně zavařování budou hodit nejen zavařovací sklenice, víčka , ploché gumičky, zavařovací hlavy a nejrůznější teploměry, které jsme pro vás připravili. Klasické plechové zavírací víčko na zavírání sklenic s gumovým těsněním po okrajích víčka. Nezbytná součást pro zavařování ovoce a zeleniny.


Tyto zavařovací víčka ( OMNIA ) jsou v balení po 20ks. Pomocí této pomůcky docílíte požadovaného tlaku k úplnému držení víka při zavařování ovoce nebo zeleniny. Přihlásit se k zasílání akčních nabídek.


Nejdříve zadejte e-mailovou adresu. Vyřídili jsme přes mil. Rychlá a spolehlivá doprava do domu.

Náš tým odborníků je vám k dispo. Uzávěry jsou určeny pro domácí i průmyslové zpracování. Omnia jsou nejpoužívanější víka při domácím konzervování ovoce, zeleniny a masa.


V naší nabídce naleznete šroubovací zavařovací víčka a klasická zavařovací víčka Omnia a Pano, vyráběná z hliníkového plechu a určená k domácímu a průmyslovému konzervování potravin. Osobní odběr a výběr, cena od - -Kč. Vše čisté, na fotu ukázka. Uchováte pohodlně nespotřebované zavařeniny, kompoty a neničíte opakovaným nasazováním zavařovací víčka.


Při sterilaci je nutno mít takový počet upínacích spon a zavařovacích krytek, kolik sklenic budete sterilovat. Sundané upínací spony a zavařovací krytky použijete znovu k zavařování dalších sklenic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky