pondělí 1. března 2021

Zásobník na vatové tampony

Sklený zásobník na vatové tampóny - Kela. Tento zásobník zaručí, že budete mať tampóny vždy po ruke. Průhledný zásobník na vatové tampony se širokým otvorem pro plnění.


Elegantní a zároveň praktický doplněk do každé koupelny nebo ložnice vyrobený z lehkého a pevného akrylového skla. Zásobník na kosmetické tampony. Povrchová úprava chrom.

Windisch Star Light Square V, zlatá. Pozlaceno 24-karátovým zlatem. Barva zlatá, úchyt a vrchní část víčka zásobníku jsou zdobeny krystaly Swarovski. Další dostupné barevné kombinace: chrom.


Elegantní zásobník na vatové tampony z řady CLEAR pro slušivé uschování všech čisticích tamponů. Doplňky jsou vyráběny z mosazi, nerezi a kvalitních materiálů. Nepostradatelná kosmetika si zaslouží to nejlepší!


Mějte vše pěkně pohromadě, ať se ráno a na cestách vyhnete zmatenému pobíhání a shánění nejnutnějšího.

Domopak pro vás má chytré organizéry a tašky, se kterými budete mít mezi věcmi tak potřebný pořádek. Nenahraditreľná kozmetika si zaslúži to najlepšie! Majte všetko pekne pohromade, nech sa ráno a na cestách vyhnete zmätenému pobehovaniu a zháňaniu najnutnejšieho. Domopak pre vás má šikovné organizéry a tašky, s ktorými budete mať medzi vecami potrebný poriadok.


Máme doplňky, které splní každé vaše přání! Už žádné pracné „dolováním“ čistících tampónků z obalu v době, kdy máte nejvíce naspěch! Držte se stylu vaší koupelny a pořiďte si dózu na vatu z plastu či dřeva! Vykouzlete si během pár vteřin kosmetický koutek, ve kterém bude vládnout pořádek a elegance!


Právě pro tento účel vymyslela společnost COMPACTOR celou řadu šikovných organizérů - ideálních pomocníků pro uložení všeho potřebného pro každodenní líčení i odličování. Chcete vedieť, či je cena 10. Do dnešního dne získala velmi silné postavení nejen na. Praktická dóza na vatové tyčinky a tampónky zkrášlí a zorganizuje prostor u umyvadla.


Vatová kolečka s tyčinkami se hodí při odličování, a proto je rozumné mít je po ruce na dostupném místě uložené v dóze. NOVATORRE NOVATORRE je tradičná značka čes. Ide o dve spojené nádobky s viečkami, do ktorých vložíte tyčinky na čistenie uší a vatové tampóny, čo je pre každodenné použitie veľmi praktické.


Naleznete u nás Dům a zahrada značky Bloomingville a další kvalitní produkty. Udělejte si radost něčím pěkným od Bloomingville.

Dóza na vatové tampóny s víčkem. Dávajte pozor, DOPRAVA ZADARMO pri nákupe nad Eur. Sme tu kedykoľvek pre vás. Kosmetické odličovací tampony. Vnější vrstvy z extrémně jemné, čisté 1 bavlny.


Vnitřní část z jedinečné směsi vláken, díky níž jsou tampony pevné, netrhají se a zachovávají si svůj tvar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky