pátek 12. března 2021

Zavařovací sklenice na pití

Skvěle se hodí na ledový čaj,. Máte v horkém letním dnu rádi ledové frapuccino, nebo jen trochu džusu po ránu? Prohlédněte si náš sortiment sklenic z IKEA. Máme opravdu široký výběr v různých tvarech, barvách a stylech – zvolte tak, aby se vám sklenice hodily ke stolnímu nádobí.


Nakupovat můžete online nebo v obchodním domě. Zavařovací sklenice se šroubovacími víčky od TESCOMY jsou nejen hezké a stylové, ale také inovativní a jedinečné!

Víčka s vysokým okrajem se lépe otevírají,. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.


Tradiční zavařovací sklenice v té nejlepší formě! Od decovky po pětilitrovku, s klipem z nerezavějící oceli a těsněním z přírodního kaučuku uchovají vaše poc. Vhodné do myčky na nádobí. Balení obsahuje sklenic bez víček.


V nabídce najdete malé zavařovací sklenice s objemem kolem 1ml či 2ml, ale také velké sklenice, do kterých se vejde více než 7ml. Některé jsou opatřené víčkem, k jiným je nutné vhodný uzávěr přikoupit zvlášť.

Víčka jsou vhodná pro zavařovací sklenice se závitem s hrdlem cm. S výraznějším motivem najdete sadu sklenic na vodu či na long drinky. Víčka na zavařovací sklenice dodáváme v sadě kusů. Pro milovníky pálenek a „tekutých medicín“ máme dárkové sady panáků – s hruškou, jablíčkem, meruňkou, švestkou nebo třešní či sklenice na pivo nebo sklenice na víno.


Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Pojďte objevit naši velkou nabídku skla, v níž si můžete vybrat podle svého vkusu. Sklenice na nealko a limonádu.


Máme sklenky na víno, sklenice na vodu i džbánky v různých stylech, aby se hodily do vaší kuchyně i jídleny. Jaké sklo byste si do kuchyně chtěli pořídit vy? Na kecaný koláč na dva plechy spotřebujete 5ml marmelády, ani nemrknete.


Jak plnit marmeládu do sklenic. Marmeláda se do sklenic plní ještě horká, než začne rosolovatět. Dobrý trik je nechat umyté sklenice nahřát v troubě při teplotě mírně přes 1°C. Tescoma Nálevka na zavařovací sklenice DELLA CASA. Ucelený sortiment výrobků pro domácí zavařování DELLA CASA zahrnuje speciální nářadí a praktické pomůcky pro zavařování pokrmů.


Nálevka DELLA CASA je vynikající pro plnění zavařovacích sklenic všech obvyklých velikostí. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.


Ball Crystal Jelly Regular zavařovací sklenice 2ml.

Roztomilou Ball mason jar sklenici můžete použít samozřejmě k. Pro krátkodobé uskladnění potravin se hodí jednorázové sklenice s klipem. Na sirupy a domácí likéry využijte láhve s praktickým. Bojujete-li marně s víkem zavařeniny či kompotu, pak je na čase pořídit si pomůcku v podobě otvíráku na zavařovací sklenice.


Lze s nimi otevřít klasická i šroubovací víčka snadno a rychle. Už nemusíte marně shánět silného chlapa, který vám otevře zavařenou sklenici. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky