čtvrtek 4. března 2021

Zavírací nůž s pilkou

Záchranářský nůž s pilkou Joker Záchranářský nůž s pilkou černěný je záchranářský nerezový nůž. Lovecké zavírací nože od švédského výrobce Eka, německé Pumy nebo tuzemského Mikovu. Využití pro myslivce a lovce, ale i pro každého kdo tráví čas v přírodě. Moderní nože jsou vyrobeny z odolných materiálů. Legendární jsou zavírací lovecké nože z německého Solingenu.


Jedná se o krásné kousky z kvalitních materiálů.

Každý muž má mít svůj nůž. A dvojnásob to platí u myslivce, zálesáka nebo lovce! Pokud by Vám z jakéhokoliv důvodu nepasovaly zavírací lovecké nože, tak máme v nabídce i lovecké nože s pevnou čepelí. Kapesní zavírací nůž to prostě musí mít každý muž ! S těmito praktickými pomocníky snadno zvládnete mnohé situace, které přináší běžný život.


Nikdy nevíte, kdy se Vám bude hodit a kdy ho budete potřebovat. Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny.

Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Victorinox Hiker kapesní zavírací nůž s pilkou 1. FIXIR - lovecký zavírací nůž s. Kvalitní kapesní nůž , který je vybaven i pilkou , otvírákem na láhve, otvírákem na konzervy, vývrtkou a páracím nožem. Na konstrukci větší části nože byla použita nerezová ocel AISI 440A o tvrdosti 56HRC. Rukojeť je vyrobena z imitace parohu. Nůž je vybaven čepelí, párákem a spolehlivou pilkou v prodloužené délce.


Tento nůž jistě ocení každý turista, myslivec, rybář či zahrádkář. Nechybí bezpečnostní pojistka otvíracího mechanismu. Tento web využívá soubory cookies třetích stran, tyto jsou určeny k identifikaci uživatelů pro účely reklamy, funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti webu.


Hospodářské úspěchy této továrny vedly ostatní obyvatele k zakládání dalších nožířských podniků a pomocných živností a zanedlouho byla většina mikulášovických občanů i občanů okolních obcí pracovně spojena s nožířskou výrobou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nůž zavírací LOVECKÝ s pilkou dřevěná střenka 10cm.


Nově přehlednější a rychlejší.

Klasický zavírací myslivecký nůž s příruční pilkou. Na pilce je umístěn užitečný otvírák na láhev. Designově velmi atraktivní zavírací nůž.


Značkový zavírací nůž s Drop Point AUS-8A čepelí. Vytvořený pro denní použití v různorodých podmínká. Nůž pro lovce - s pilkou , zavírací. Je vhodným doplňkem každého správného muže. Nůž je ideální na houby, k ohni, na chatu, na tramping, skauting a mnoho dalších aktivit.


Vlastnosti nože - čepel s pojistkou proti nechtěnému zavření - pilka - otvírák na lahve. Zavírací lovecký nůž s pilkou od Fox Outdoor. Další Nože značky JOKER nakupujte výhodně na lypo.


Má černěnou střenku a čepel s pilkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky