středa 3. března 2021

Zavařovací sklenice ball

Zavařovací sklenice ball

Ball je světově uznávaná značka. Sklenici lze použít pro uložení potravin nebo zavařování. Produkuje kvalitní sklenice určené k zavařování a uchovávání potravin. Vyberte si velkého množství velikostí a barev.


Víčko na zavařovací sklenice ks Víčkona zavařovací sklenice , objem sklenic l. Víčka jsou vyrobeny z hliníku. Sklenice mason jar neboli zavařovací sklenice na pití jsou zahraničním hitem všech oslav. Skvěle se hodí na ledový čaj či ovocné limonády.


Díky svým rozměrům jsou sklenice skvělé na saláty či hlavní jídla, která si v nich můžete vzít do práce nebo školy místo plastových krabiček. Ale nebylo by mnohem stylovější z ní pít cappuccino? Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd. Produkt obvykle odesíláme do 1-pracovních dnů ode dne uhrazení objednávky. Pokud vám nepřijde potvrzení vaší objednávky, zkontrolujte prosím složku “Spam” ve své schránce. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Vicka na sklenice ball produktů. Plasty-ko Těsnící víčka na zavařovací sklenice l Ostatní kuchyně. Plastime VÍČKO STŘEDNÍ - OMNIA 4KS.


Tato krásná Mason Jar má objem 9l. Každá skelenice je dodávána s dvojitým těsnícím. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Sklenice Weck vynikají mimořádnou kvalitou a dokonalým designem. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších.


Rádi vám poradíme s výběrem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Samotný šroubovací uzávěr je možné použít až 10x!


Zavařovací sklenice Kilner s kovovým víčkem, 2ml. Design zavařovaček přinese do vašeho interiéru britský nádech útulnosti a. Když sklenici naplníte domácím mar. Voda až po okraj 2ml.


CENA ZA KUS JE KČ 2-. Jeden kus váží cca 3g. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky