pátek 19. března 2021

Zmrzlinové směsi

Kvalitní zmrzlinové směsi jsou základem požitku z dobré zmrzliny. Naše směsi jsou unikátní jedinečným množstvím ovoce, které je ve zmrzlině zastoupeno –. Takové množství nenajdete v žádné jiné zmrzlině. NABÍDKA ZMRZLINOVÝCH SMĚSÍ NA TOČENOU ZMRZLINU V současné chvíli vám nabízíme zmrzlinové směsi v příchutích.


Máme ovocné druhy: jahoda. Nabízíme Vám kvalitní zmrzlinové směsi předního českého výrobce zmrzlinových směsí s dlouholetou tradicí nyní nesoucí jméno BOHEMILK a.

Prohlédněte si náš katalog TATRA produktů. Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě zmrzlinových směsí. Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů. Pod obchodní značkou TOJE vyrábí a dodává společnost Frujo a. Fredomix Premium se vyrábí podle léty ověřené receptury a těší se velké oblibě mezi našimi zákazníky.


Z nabízených druhů si vybere opravdu každý. Tímto způsobem namíchaná zmrzlina ve stroji tuhne delší dobu a nikdy nedosáhnete správné tuhosti zmrzliny. Rozmíchání v pitné vodě je zcela dostačující.


Všechny naše zmrzlinové směsi splňují platnou legislativu.

Cukrář tak dostane pro svoji výrobu kvalitní surovinu a zákazník jemnou mléčnou chuť konzumované zmrzliny. Směs stačí jen smíchat s vodou a nalít do zmrzlinovače. Opočno ze zmrzlinové směsi je vhodná pro všechny zákazníky, ať vlastní velkou cukrárnu s celoročním provozem nebo stánek v supermarketu či stánek na koupališti. Zmrzlinové směsi jsou určeny pro přípravu točených i kopečkových (škrábaných) zmrzlin. Po důkladném rozmíchání se směs přecedí a nechá asi minut stát.


Potom se směs opět rozmíchá a nalije do výrobníku. Předností BCD zmrzlinové směsi je čistá klasická zmrzlinová chuť a neměnná vysoká kvalita. Příprava: jeden kilogram zmrzlinové směsi se zředí v poměru : - l studené vody. Směs se rozmíchá, přecedí a nalije do výrobníku zmrzliny - je to velice jednoduché.


Do minimálního počtu balení pro objednávku zmrzlinových směsí zbývá. Vytáčíme do porcí, případně vaniček. Doporučení: před zmrazením zmrzliny v nášlehu směs ve vanách občas promíchejte. Výrobce české zmrzliny z Opočna.


Sáček rozpusťte do l vody, nechte cca minut odstát a nalijte do zmr. Směs na výrobu vanilkové zmrzliny s pravou vanilkou. Naše produkty jsou určeny cukrářům, výrobcům a prodejcům zmrzliny.


Kompletní zmrzlinové směsi - ovocné Vyzkoušejte vynikající ovocné zmrzliny, které Vás nadchnou osvěžující chutí plnou ovoce. Jejich příprava je jednoduchá a hodí se jak pro točenou zmrzlinu, tak pro kopečkovou zmrzlinu. Pohárové sklo a keramika.

Ledové tříště - granity MEC 3. Variegata - protírací pasty MEC 3. Ochucené základy a práškové. Zákazníkům firmy fresh-ice zavážíme naše zmrzlinové produkty převážně ve středočeském kraji ale nejsme omezeni ani další lokalitou v ČR. Příprava točené zmrzliny z naší kompletní zmrzlinové směsi je jednoduchá a rychlá, jelikož jsou zde již všechny potřebné suroviny namíchány.


Do těchto kompletních zmrzlinových směsí již není třeba přidávat žádné další ingredience, stačí je jen smíchat s vodou a skvělá točená zmrzlina je na světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky