středa 30. září 2020

Zavrtávací vidličky

Tyto bouřkové stabilizační tyče jsou ideální pro použití i jako velmi odolné vidličky. Mají velmi silný fixační mechanismus na dva šroubky a pevný aluminiový hrot pro maximální odolnost a životnost. Teleskopické vidličky si snadno a rychle zavrtáním do země nastavíte do libovolné polohy a sklonu. Na výběr jsou nejrůznější velikosti a materiály s dobrou odolností a bezproblémovým používáním. Vidličky slouží k odkládání prutů během lovu ryb.


V této kategorii najdete i teleskopické zavrtávací vidličky, feederové hrazdy, zavrtávací tyče, feederové podpěry a mnoho dalšího.

Stojany na pruty, vidličky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Jedná se totiž o výjimečně silné spojení. Ve vrchní části vidličky je upevněn držák, který se zasouvá do spodního dílu a slouží jako páka pro vyvinutí síly během zavrtávání vidličky do nepoddajného materiálu. Konec vrchního dílu je osazen masivním závitem pro upevnění koncovky, nebo elektronického.


Extrémní nerezové vidličky pro nekompromisní kapraře s robustním hrotem ve tvaru vrtáku. Vnitřní část je z plného nerezového profilu ve tvaru písmene který. Nerezové vidličky prémiové kvality s nastavitelnou výškou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli.


Garda představuje superkvalitní zavrtávací vidličky o průměru 1mm za skvělou cenu!

Perfektně vyřešený odolný zavrtávací hrot, kvalitní materiál a velmi pevný jistící mechanismus dělají z výsuvných vidliček firmy Garda to nejlepší na trhu. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zavrtávací vidličky a tyče, RybařeníBrno. Přidat na seznam přání.


Silné zavrtávací vidličky RCG. Stabilní tyč se zavrtávací hlavou a rychlo upínací koncovkou. Delphin C-STICK je teleskopická vidlička se zavrtávací hrotem.


Už první pohled napoví o prémiovém vyhotovení tohoto robustního a přitom lehkého produktu. Základ tvoří silnostěnné trubky s práškovou povrchovou úpravou, které zajišťují vysokou životnost vidličky. Vysouvací mechanismus převzatý z bivaku Delphin DUAL ZONE je jednoduchý a zároveň brání. Problém jim nebude dělat ani štěrkový násep.


Rybářské stojany a vidličky na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jsou velmi lehké a přitom pevné.


VIDLIČKY , Patron-Fishing. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády je kamenná prodejna v Ústí nad Labem uzavřena. Eshop funguje bez omezení.

Zavŕtacie vidličky EXTRACARP. Skvělá vysoká vidlička za neskutečne peníze! Vidlička se závitem na signalizátory a stojany. Teleskopická vidlička s hroty se závitem sloužící ke snadnému zavrtávání i do tvrdých povrchů.


Super kvalitní zavrtávací vidlička za… varianty. Taska A-type range - Záchytné uši Snag Ears Unik. Oficiální web značky MIVARDI - největšího výrobce rybářských potřeb v ČR.


Nabízíme eshop s kompletním sortimentem značky MIVARDI, slevový program, zákaznický klub M-CARP, diskuzní fórum, rybářskou poradnu a velkou databázi odborných článků o různých technikách lovu. Ahoj kolegové kapraři chtěl sem se zeptat, jaké vidličky bych si měl pořídit. Proto bych chtěl doporučit nějaké vidličky , aby byli kvalitní a za dobrou cenu (cca 250–3kč jedna).


Stabilizátor k vidličkám, který zajistí stabilitu vidličky v jakékoliv poloze a zabrání jejímu vyvrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky