čtvrtek 10. září 2020

Víčka na zavařování

Zavařovací plechovky jsou určeny k zavařování masa nebo jiných potravin. Vyberte si z různých profilů - rovné nebo vlnkovité. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny. Zavírací stroj elektrický k uzavírání plechovek na zavařování.

Nabízíme zavařovací víčka ke sklenicím Omnia a Twist. K zavařování také patří další pomůcky, které Vám ušetří spoustu práce - například hlavy na otvírání víček, násypky pro snadné plnění zavařovacích sklenic. Zavařování je skvělý způsob uchovávání potravin. Naplňte si spíž až po okraj stylovými sklenicemi. Tipy na zajímavé recepty naleznete na našem blogu.


Kvalitní Twist-off víčka TO pro včelaře, ale i pro zavařování , od firmy Ekotwist - EU s. Také na zavařování brusinek a mini marmelád.

Sklenice s vašimi domácími dobrůtkami můžete. Na vnitřním je speciální. Nechte je vysušit volně na vzduchu bez pomoci utěrky. Do suchých sklenic vložte klobásy a zalijte je nálevem tak, aby byly potopené.


Okraje sklenic pořádně zbavte mastnoty a zavíčkujte. Do mikrovlnné trouby si dejte plastovou misku a do ní vkládejte sklenice. Naplníme sklenice a zavíčkujeme.


Na horní dno zavařovacího hrnce vyskládáme sklenice. Chceme-li zavařovat v páře, nalijeme vodu jen pod sklenice. Při zavařování ve vodě zalijeme sklenice do čtvrtiny až poloviny.


Použijeme-li teplý nálev, může. Jak sterilizovat láhve a sklenice na zavařování. Ovocné, zeleninové a masové konzervy vydrží dlouho, pokud jsou správně připraveny a zavařeny. Je důležité před zavařováním sterilizovat lahve a sklenice, aby se potraviny nekontaminovali bakt. Co nespotřebujeme hne je potřeba uchovat na dobu příští.


Proto vám přinášíme nabídku, která obsahuje zavařovací sklenice, víčka na zavařovací sklenice, plechovky na zavařování i zavařovací hrnce.

Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Další nevýhodou těchto sklenic.


Bylo to ovšem z jiného důvodu, a tím bylo uchování přebytků (zejména masa) na pozdější dobu. Pro zavařování v mikrovlnce raději použijte víčka na závit. Tlak v mikrovlnné troubě je totiž poměrně velký a klasická zavařovací omniová víčka by nemusela dobře držet a mohla by povolit. Paní Ciglbauerová předvádí způsob zavařování ovoce bez použití cukru a konzervantů. Vypeckované a vyjádřené ovoce rozdělíme na díly a poté zahříváme v hrnci do bodu varu.


Víčka na závit nepovolí. Na tuto podložku naskládáme sklenice s masem tak, aby se nedotýkali a zalijeme je asi na prst pod okraj víčka teplou vodou. Můžeme sterilovat maso jednou a to až hodiny od začátku varu, lepší je provádět sterilaci nadvakrát, tj.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky