pondělí 28. září 2020

Zavařovací sklenice omnia

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Sklenice zavařovací 7ml omnia FRANKO. Zavařujete-li rádi, jsou ty. Osobní odběr a výběr, cena od - -Kč. Vše čisté, na fotu ukázka.


Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.


Skleněná zavařovací sklenice , která je vhodná na zavařování všech možných potravin určených k tomuto účelu - zelenina, ovoce, džemy apod. Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Rozměry: objem l, pr. Přečtěte si úplný popis Náhled t. Možnost velkoobchodních odběrů za velkoobchodní ceny. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Popis: K dispozici cca ks pouze menší objem, nejsou šroubovací. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Zároveň poptávám zavařovací sklenice na víčka omnia velikosti 3ml a vel. Vážení zákazníci, v souvislosti s vyhlášením Nouzového stavu a opatřením přepravců k prevenci rizika šíření nákazy je do odvolání zrušena možnost platby dobírkou. Vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa.


V kartoně je baleno 1balíčků. Použití víček s klasickými sklenicemi na zavařování Omnia o vnějším průměru hrdla mm. Víno Destiláty a Nápoje. Zamezí přístupu vzduchu k potravinám a ty budou chráněny před osycháním.


Sada obsahuje ks víček v různých barvách. Víčka zavařovací Twist 8 ks šroub. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu.


Mám cca 150ks 720ml sklenic. Cena Kč za sklenici, 2-Kč za víčko. Hodnocení produktu:. OMNIA nemám zájem o šroubovací.


Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky