pátek 18. září 2020

Zavařovací sklenice 0 7l

Sklenice zavařovací 7ml omnia FRANKO. Zavařujete-li rádi, jsou ty. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Tento e-shop získal dostatečný. Kulatá zavařovací sklenice s klipem, ,l Kilner (Barva čiré sklo) Kilner kulatá zavařovací sklenice s klipem Kulatá zavařovací sklenice Kilner s nerezovým klipem (sponou) a skleněným víčkem opatřeným oranžovým gumovým těsněním je ideální k uskladnění širokého spektr.


Zavařovací sklenice 0 7l

Nabízím k prodeji zavařovací sklenice o objemu 7l. Nešroubovací uzávěr, bez víček, prodám i po částech, upřednostňuji osobní odběr. Vhodné i na stavbu skleníku. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla.


Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Tato velikost s objemem 5ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Uschovejte léto a dobroty do sklenic na zimu. Dále sklenice Omnia malé, 0. Prodám zavařovací sklenice Omnia 0. Vše čisté, nepoškozené.


Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada) Ná. Nožička z černého skla. Rozměry: objem , l , pr. Láhev skleněná zavařovací ,l. Orion Víčko kov BIO KARO 10ks.


Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem. V košíku nejsou žádné položky. Nejprodávanější produkty z kategorie.


Zavařovací sklenice 0 7l

SKLENICE ZAVAŘOVACÍ , 7l – OMNIA. Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Klasické zavařovací sklenice ,čisté umyté,neponičené,bez víček. Daruji za odvoz rám postele Ikea,rozměr matrace 160x200cm, již několi.


Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka. Voda až po okraj 2ml. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Kilnerky ( sklenice ) jsou vyráběny na plně automatických, přesných linkách, a to zaručuje identickou sílu materiálu na celém povrchu a bez vzduchových bublin.


Zavařovací sklenice 0 7l

TESCOMA zavařovací sklenice s klipem TESCOMA DELLA CASA 1ml. Sada sklenic s víčkem. Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle.


Bodum Assam je nejprodávanější model čajové konvice, který vás zaujme nejen příjemným designem, ale také svojí jednoduch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky