čtvrtek 24. září 2020

Vařič na tekutý líh

Díky ultralehké titanové konstrukci je vařič Vargo Triad nejlehčím vařičem v nabídce armyshopu Armed. Vařič Atos Piezo, MEVA C. Tento jedinečný lihový vařič je ideální společník pro dobrodružné výl. Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh.


Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu.

Pro optimální funkci doporučuji lihové t. Mil-tec Spiritus vařič na tekutý líh. Jednoduchý a skladný vařič na tekutá paliva (všechny druhy tekutého lihu, petrolej,). K vařiči je možno objednat stabilizační nožičky. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco.


Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh. Ve finále mi přišli tenkrát stejný.

Po obvodu horního okraje té. Jeho konstrukce je jednoduchá a odolná, co se týče funkčnosti, tak ta je bezchybná. Velká polní kuchyně v cenově výhodném setu vařiče a nádobí.


Robustní a odolné provedení, dlouhá životnost, snadná údržba. Je vyroben z nerezové oceli, má nepropustný šroubovací uzávěr s gumovým. Lihový vařič PATHFINDER Alcohol Stove s nástavcem.


Jaký vařič si vzít s sebou na cesty? Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem. Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“. Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů.


Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR. Nakupujte u specialistů na army a outdoor. Super vařič na tekutý líh. Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit.


Použijte s jakýmkoli hrncem Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým těsněním má dokonalou těsnost. Skladný vařič na tekutý líh. Jako palivo lze použít jakýkoliv typ tekutého lihu (technický, potravinářský, nebo nouzově i čistič skvrn), který představuje nejlevnější palivo pro přenosné vařiče a je snadno dostupný.

Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu. Hořák na tekutý líh plňte denaturovaným lihem. Nikdy nedoplňujte palivo do horkého hořáku, nebezpečí poranění!


Hořák by se měl používat pouze ve venkovních prostorách! Nepoužívejte ve stanu, v malých místnostech a. Je možné použít téměř všechny druhy kapalného paliva nebo hořlavý gel. Pro snadnější použití je regulace plamene se sklopnou rukojetí a šroubovatelný. Na svých cestách jsem léta používal vařič na pevný líh se závětřím a docela ke spokojenosti.


Jídlo většinou jen ohřívám a vařím hrnek vody na kávu. Poslední dobou se mi někdy stalo, že se kostka lihu při hoření rozprskla do okolí. Proto jsem si, po přečtení chvály na vařič na tekutý líh na webu Kalimery. Může být využit ve spojení s jinými vařiči, např.


Jednoduchý vařič na tekutý líh , případně podobná paliva. Esbit Alcohol Burner AB300BR. Pracue na principu odpařování paliva. Součástí je víčko s gumovým těsněním, kterým lze vařič uzavřít.


Malý, lehký a skladný vařič na tuhý líh od firmy Yate je vhodný pro tramping a turistiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky