středa 2. září 2020

Whirlpool jq 276

Replacement Appliances Spare Parts. Download Instructions for Use. Volně stojící multifunkční trouba s 6. This video is unavailable. Vnútorný objem rúry Údaj o veľkosti vnútorného objemu rúry v litroch.


Free Shipping Available.

All manuals on ManualsCat. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. The lack of an instruction or false information given to customer shall constitute grounds to apply for a complaint because of nonconformity of goods with the contract.


Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Pečenie, varenie v pare, zapekanie. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí - horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Ennek köszönhetően finoman ropogós ételek elkészítését teszi lehetővé. Tésztasültek, szuflék, sőt akár még torták is készíthetők vele.


Tato volně stojící multifunkční trouba nabízí celou řadu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril, kombinovaný gril, gratinování, rozmrazování, vaření v páře, zapékání a pečení s funkcí Crisp, která je určena například pro.

Rúra ponúka množstvo užitočných funkcií. Okrem mikrovlnného ohrevu to je tiež grilovanie, varenie v pare alebo pečenie s funkciou Crisp. Nechýba ani nová unikátna funkcia Bread Defrost, ktorá rozmrazí pečivo tak, aby bolo chutné a chrumkavé. Vy tak ušetříte čas a energii.


D systém mikrovln zajistí zase romnoměrný ohřev potravin. Tato moderní volně stojící trouba stříbrné barvy ve velmi atraktivím designu doslova myslí za vás - inteligentní technologie 6. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Parametre a informácie o produkte.


Je vybavená 3D distribúciou mikrovlnných vĺn pre rovnomernejšie prehriatie potravín. S touto rúrou môžete variť v pare a pripravovať tak zdravé a lahodné jedlá, ktoré si uchovajú dôležité vitamíny a minerály. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu. Uživatelské hodnocení a recenze Mikrovlnné trouby Candy CLD 135. Elektronické ovládanie, zobrazenie funkcií na displeji.


Možné zakúpiť priamo na Heureka. Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Nechýba ani technológia 6. Díky systému mikrovln 3D rovnoměrně ohřeje vaše potraviny. JQ 2WH - Schémata potřebičů.

Disponuje také funkcí 6. Trouba zapéká, připravuje jídla v páře, peče a rozmrazuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky