čtvrtek 3. září 2020

Výrobník na led

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Výrobník na led

Vyrobte si čisté, průzračné kostky ledu během velmi krátké doby! Malý, přenosný agregát Vám vyrobí led všude, kam ho přenesete: na chatě, lodi, u Vás doma nebo ve Vaší kanceláři. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Oznámení o dostupnosti zboží můžete spravovat ve svém osobním účtu. Zapomeňte na formy na led , vyklepávání kostiček je už minulostí. Naprogramujte si, kdy začne stroj pracovat a po příchodu domů z práce vás bude čekat ledová odměna. Díky nám jsou i dny, kdy jste museli sami lámat led , minulostí. Vyrobník je vhodný pro live performance, diskotéky nebo divadelní.


Drtič na led oneConcept Icebraker díky automatickému drtícímu tělesu to zvládne za skutečně krátkou dobu, stačí zařízení naplnit ledem a zapnout ho. Zásobník s objemem l vystačí na přípravu kg drceného ledu. S výkonem kg ledu za hodinu je drtič výborným zařízením k ochlazení drinků na každé párty. Led si můžete vyrobit v mrazáku, ale to není moc pohodlné.


Musíte led dát zamrazit na několik hodin a pak ho máte málo. Ale dnes již existuje řešení a to se jmenuje výrobník ledu. Designové mašinky z Německa. Doprava zdarma téměř na všechno. Výrobníky ledu Klarstein.


Většina produktů vyskladněna do hodin. Se strojem na led vychladíte nápoj každého návštěvníka, proto se jedná o nenahraditelného pomocníka zejména v horkých letních dnech. Pokud výrobník ledu budete chtít umístit například pod barovým pultem, kde nebude možné zajistit proudění vzduchu kolem celého stroje na led.


Umístění výrobníku ledu Už před nákupem stroje na výrobu ledu byste měli vědět, kam ledovač plánujete umístit. Mezi ně patří výrobník ledu. Jinými slovy stroj na led , který svoji službu odvede nejenom v domácnosti, ale také v komerčních prostorách. Pod vnějším obalem se ale skrývá zcela jiný typ zařízení.


Nádoba na led je jednoduše vyjímatelná, a tak je jeho obsluha snadná a opravdu rychlá. Jakmile vám dojde voda v nádobě či naopak bude plná nádoba na led , okamžitě se rozsvítí indikátor, a tak budete mít vždy vše pod kontrolou. Nejoblíbenější a nejprodávanější výrobník mlhy.


Výkon 7W, dofuk kouře až m, objem nádržky přístroje l. Dodáváno včetně dálkového ovladače, možnost zavěšení. Vybírejte si Formy na led podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pobavte návštěvu vtipnými kostkami ledu ve stylu lebky a kostí.


Silikonová forma na led Vám pomůže vytvoři. Standardní výrobník ledu. Vyrobíte tak až litrů nápoje z jedné bombičky. Můžete si regulovat intezitu sycení nápoje. Vaši sodu na skvělou domácí limonádu.


Za minut vyrobí kostek ledu. Za hodin jich dokáže připravit až kg. Stačí nalít vodu do nádržky, stlačit tlačítko, počkat pár minut a těšit se z prvních kostek ledu.


Výrobník na led

Má LED indikátor a zvukový signál když je nádoba plná nebo prázdná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky