čtvrtek 17. září 2020

Vestavná trouba baumatic

Free Shipping Available. Find great deals on eBay for baumatic and baumatic cooker hood. Ergonomické, funkční a energeticky účinnější, to jsou naše produkty, které jako vždy, určují trend trhu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Mechanický termostat a funkce ovládáte pomocí 2.

Baumatic BMG 200SS alternativy - Heureka. Provedení je nerezové s povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Komfortní funkce doplňuje mechanická minutka, vnitřní osvětlení, ochlazovací ventilátor, termostatem ovládaný gril a vyjímatelná dvířka s dvojitým sklem. Na tyto modely máme topná tělesa všech typů – dolní, horkovzdušné i horní s grilem.


Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Prodám vestavnou mikrovlnku baumatic v celonerezovém provedení s 10-ti funkcemi ohřevu. Během pečení se kontrolka zapíná a vypíná podle fungování termostatu.


Vynikne například programem Eco Clean, který je založený a efektivním ekologické čištění.

Trouba zaujme také nerezovým designem s úpravou proti otiskům prstů. Elektrická vestavná trouba s klasickým ohřevem. Jejím základem je horní a spodní ohřev. Typově má podobné vlastnosti jako plynová trouba , liší se však připojením do elektřiny.


Horkovzdušná vestavná trouba. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Tato vestavná trouba Siemens CM 656GBSvás již na první pohled zaujme nadčasovým provedením s designovým madlem, díky kterému dodá osobitý vzhled každé moderní kuchyni. Využijte veškerých výhod parního pečení.


Pečení v páře ocení zejména milovníci zdravé a chutné kuchyně. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set IGNIS, nerezový set, gril, sklokeramická deska, oběhové chla. Vestavná multifunkční trouba Siemens HB635GNSs přehledným TFT českým displejem o objemu litrů. Je vybavena programy vč. D horkého vzduchu, nebo funcí velkoplošného grilu, který je ideální pro přípravu steaků, klobás, nebo toastů.


Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny. Vnější materiál je upraven, aby při obsluze trouby nezůstávaly otisky prstů. SS - nerez vestavná mikrovlnka.


Dostupnost zboží: Tento produkt není již v prodeji.

Vážení zákazníci, tento produkt není momentálně v naší nabídce. Rádi Vám pomůžeme s výběr. Vnitřní povrch z nerezu se dobře čistí a také dobře vypadá. K dispozici jsou digitální hodiny i minutka pro vaši lepší kontrolu nad přípravou pokrmu.


V troubě je možno také rozmrazovat. Funkce rychlého startu pak umožní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky