pondělí 6. července 2020

Úchyty na poličky

Profily pre uchytenie zrkadiel. Držiaky sklenených poličie. Ke každé polici je možné v našem e-shopu dokoupit úchyty. Nabízíme moderní, kvalitní a hlavně bezpečné úchyty polic.


Můžete si vybrat z mnoha barev a různých tvarů.

Naše úchyty se stanou skvělým designovým doplňkem Vašeho interiéru. Upřesnit parametry Cena: Kč. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Kč 47Kč bez DPH 57Kč 47. Samostatné úchyty poličky Kibo pro skla o maximální tloušťce mm.


Dodejte své koupelně nadčasovost! Opusťte konvenční tvary a vsaďte na osobitý styl. I zařízení koupelny o vás mnohé vypoví.

Současné trendy se stále stáčejí k využívání chladného kovu a hran. Exkluzivní série KIBO nabízí sladění moderních. Tento produkt však můžete upevnit též kvalitním lepidlem.


Lepidlo není součástí dodání. Na funkčnost výrobku poskytujeme prodlouženou záruku. Kvalitní nafukovací loďky jsou dnes hitem a dají se použít na klidnějších i méně klidných vodách, podle jejich typu a určení. Nosítka a šátky na nošení dětí. Spací pytle pro miminka.


Nechte si zasílat novinky Váš e-mail. Pěkné na pohled i praktické. Takové jsou poličky na zeď, kromě toho, že hezky vypadají a oživí každou stěnu slouží primárně jako úložný prostor pro vaše věci.


Vždy záleží na pokoji, do kterého polici umísťujeme a nábytku, který se tam nachází. Jak si postavit poličky. Police a regály jsou jeden z nejužitečnějších kusů nábytku ať už v kanceláři, nebo v domácnosti. Můžete je využít na knihy, dekorace, kuchyňské náčiní, fotografie, zkrátka co vás napadne. Poličky na stenu - konzoly.


Jednoduchá montáž priamo na stenu je jednoduché riešenie.

Materiál, z ktorého sú poličky vyrobené je melamín, sklo, alebo drevo. V ponuke nájdete rôzne šírky a dĺžky poličiek na stenu. Kovové a nerezové typy stoja za zmienku, no pozor na doladenie, môžu pôsobiť chladne.


Samotné úchyty pre poličky do kuchyne, aj rohové, môžu byť taktiež dizajnovou záležitosťou. Plastové a kovové háčky a skoby, napínací gumolana. Náhradní díly pro přívěsy a přívěsné vozíky. Díly a příslušenství pro přívěsy. Opěrná kolečka a nohy Misky, úchyty , kotvící.


Vybírejte si Regály a poličky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky