čtvrtek 23. července 2020

Ubrousky linteo

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Mají antibakteriální účinky a jsou vhodné pro rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti. V naší nabídce naleznete úklidové a kosmetické ubrousky , které už dávno nejsou jen cestovní záležitostí, ale také i vlhčený toaletní papír. S těmito ubrousky máte pocit čistoty a jistotu hygieny kdykoli a kdekoli. Dermatologické testování vám navíc zaručuje kvalitu a bezpečnost výrobku.


Neobsahují parabeny a PEG emulgátory, tím snižují riziko vzniku alergií. Jsou vhodné do dětských školních aktovek. Pro zajištění bezpečnosti vašeho malého školáčka jsou ubrousky dermatologicky testované. Jejím hlavním posláním je usnadnit hospodyňkám a celým rodinám domácí život.


Díky obsahu deodoračních složek navozují pocit čisté a suché pokožky #128170;. Prohlédněte si produkt od stejné značky Prohlédněte si další produk. Linteo je kvalitní a důvěryhodná česká značka. Obchodní společnost Melitrade a. S ionty stříbra a panthenolem. Ubrousky v sortimentu online lékárny GigaLekarna.


MoliCare Skin Vlhké ošetřující utěrky 50ks. Hygienické potřeby Linteo. Co se týče kvality, tyto jsou vyrobeny ze 1 celulózy. Vlhčené ubrousky do koupelny úklidové na nerez a vodní kámen kusů.


Odstraňují usazený vodní kámen a zanechávají lesk beze šmouh. Obsahují antibakteriální složku. Rozměr ubrousku 1x 2mm. Nakupte nejlevněji přes Heureku. K očištění zadečku jsou skvělým pomocníkem dětské vlhčené ubrousky vyrobené z jemných vláken a napuštěny šetrnou čistící emulzí.


Ubrousky linteo

Pojďme se podívat na jejich kvalitu, složení a cenu. Hned v úvodu zmíním, že název “Ultra Sensitive” je úplně mimo mísu. V tomto roce došlo k registraci naší značky. Z počátku v nabídce převažovaly výrobky z papírového hygienického programu, jako jsou kapesníčky, toaletní papír či kuchyňské utěrky.


Doprava do hodin, nad 25Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od Kč. Kvalitní dětské ubrousky. Vyrobeny jsou z jemných vláken pro maximálně jednou péči o dítě.


Složení výrobků je účinné a zároveň šetrné ke všem typům pokožky. Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená! Tyto ubrousky mají 1g, balení.


REÁLNÉ ŽENY, REÁLNÉ ZKUŠENOSTI! Univerzální jednorázové vlhčené ubrousky k všestrannému použití. Nevhodné k osobní hygieně! Balení obsahuje utěrek.


Množství v originálním balení bal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky