středa 1. července 2020

Těsnění pod hlavou felicia

Díky za rady pod minulým videem, taky se rád přiučím! MechaniC MurZ 0views. V tomto videu bych rád vysvětlil pár spekulací o prasklým těsnění pod hlavou motoru. Rád bych ukázal jak to lze poznat a jak se to projevuje.


Pokud je to pro vás zajímavý napište. Felicia I Pick-up (6UF, 6U7) rok od 10.

Výmena tesnenia pod hlavou MPI - AUTO BLOG - Tdipower. Postupujeme asi nasledovne: 1. Vypustíme chladiacu kvapalinu, odpojíme. Po výměně chladiče jsem za měsíc dolil cca 1l vody,evidentně se někde ztrácí,spoje suché.


Na víčku emulze,spíše jezdím po městě. Jak dlouho by mělo vydržet těsnění pod hlavou ? Jsem smířen s tím, že budu měnit těsnění pod hlavou. Výměna těsnění hlavy válců u.

Motor už i občas vynechává ( válce). Ako sa prejavuje prasknuté tesnenie pod hlavou valcov? Prasknuté tesnenie pod hlavou valcov patrí k závažným problémom a je. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zdravím, budu se chystat na výměnu těsnění pod hlavou u felicii 1. Takže nové a jedině nové. Když se dělá jakékoliv sundání hlavy a dání nového těsnění je potřeba dát vždy hlavu na srovnání a na přetlakování. Zdar lidi, nevíte někdo kolik by stála výměna těsnění pod hlavou a výměna silentbloku na převodovce ve značkovém servise škoda?


A má otázka zní,může těsnění pod hlavou fouknout i ven? Ako však zistíš, že staré tesnenie hlavy valcov už. Přehřátí motoru si vyžádalo výměnu těsnění pod hlavou , termostat, velkou. Naše cena bez DPH: 2Kč. SKODA FELICIA I kombi (6U5), 1. Tipuju to na těsnění pod hlavou , ale auto nijak nekouří a jede v pohodě.


Dále se mi neustále tvoří emulze pod víčkem a to jezdím denně jen trasu km tam a zpět. Je to na 1 těsnění.

Nové těsnění pod hlavou motoru se zárukou pro model FELICIA I Kombi (6U5) s motorizací 1. Prodáváme autodíly od značkových výrobců. Náhradní díly pro ŠKODA jako jsou brzdové kotouče a destičky, tlumiče, filtry, spojkové sady a další. S prasklou hlavou válců motoru se nejčastěji setkáme především u vozů kupovaných z druhé ruky. Vyberte si z nabídky našeho e-shopu.


Dobrou zprávou je, že těsnění samo o sobě není nijak drahé. Podstatně náročnější je spíše celý proces výměny, která není náročná jen časově, ale finančně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky