úterý 21. července 2020

Těsnění k tlakovému hrnci

Ztratilo se vám víko, víčko či těsnění od produktů TESCOMA? Praskla vám skleněná nádoba konvice? Nevadí, náhradní díly si můžete kdykoli zakoupit pohodlně online.


Tato kategorie obsahuje nejžádanější náhradní díly k našim výrobkům. Silikonové těsnění k tlakovému hrnci Aston SMART STEEL. Moderní a bezpečné tlakové hrnce Aston s prodlouženou zárukou. Nyní s dopravou zdarma. Navíc s tlakovými hrnci Aston ušetříte až času a výrazně.


Skvěle padne a utěsní páru. Je důležité při vaření, kdy v pokrmu uchováv. Příslušenství k tlakovému hrnci Aston SMART STEEL. Těsnění k tlakovému hrnci.


Těsnění k tlakovému hrnci

S tímto příslušenstvím rozšíříte možnosti tlakového hrnce Aston. Při delším a častém používání se těsnění opotřebuje. Při nefunkčnosti těsnění není třeba ihned kupovat nový hrnec. Levným řešením je zakoupení nového těsnění , které jednoduše vyměníte a výrobek bude dál.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Je nesmírně důležité při vaření, kd. Vyrobeno z kvalitního silikonu. Tesnenie Lamart Pression. Hledat ve zboží Hledat v článcích.


Přihlášení Nová registrace. Vnitřní hrnec čistěte houbičkou nebo měkkým kartáčkem. Nepoužívejte na čištění kovy nebo drsné čistící prostředky, protože by mohlo dojít k narušení povrchu nádoby. Před čištěním těsnícího kroužku sejměte krycí nosnou desku těsnění.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Náhradní těsnění na tlakový hrnec, cm. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Těsnění k tlakovému hrnci

Z bezpečnostních důvodů nabízíme pouze originální výrobek zn. Sfinx, Omega, Fagor ORION, za výhodnou cenu 2Kč. Dostupnost: Skladem více než 10. Doplňující informace o ND těsnění k tlak. Heuréka, naleznete velké množství pozitivních recenzí ND těsnění k tlak.


ALZA, těsnící guma na tlakový hrnec - Univerzální silikonová tesnící guma ke všem námi prodávaným typům a litrážím tlakových hrnců ALZA, mimo hrnců MELISA. LTDSD5T TĚSNĚNÍ LTDSDCUIRE LAMART - (1Kč) 1Kč. Vhodný k tlakovým hrncům i jiných značek. Toto těsnění lze použít jen na klasický tlakový hrnec (papiňák), který jsme měli v nabídce v minulosti. SFINX České Budějovice - prodej těsnění na tlakový hrnec Bio a další výrobky a náhradní díly.


Pronájem nemovitostí : Areál SFINX, a. Produkt je dostupný za cenu 2Kč. Tlakový hrnec - těsnění - Dáma. Jolana: tak já jsem se dostala přesně do té situace - těsnění Steinbach už netěsní a pro tvou informaci - vydrželo asi let v docela intenzivním provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky