středa 8. července 2020

Těsnící termohrnek

Nedoporučujeme jako termohrnek do auta, protože se nedá ovládat jednou rukou. Auto Leak, termohrnek do auta Ideální termohrnek do auta s ranní kávou na krátké cesty do práce. Eco Bamboo Cup Daisies Yellow 4ml. Termohrnky mají šroubovací víčko a těsnící gumu, která nepropustí ani kapku nápoje.


Termohrnky jsou baleny v puntíkaté krabičce a tak jsou vhodné i jako dárek k svátku. Dárkové termohrnky nejsou vhodné do myčky nádobí.

Pohár má dvojité stěny a proto udrží nápoj déle v optimální teplotě. Veškeré informace o produktu. Termohrnek má výborně těsnící víčko, které zabráňí náhodnému. Hodnocení a recenze Tescoma.


O jeho vysoké kvalitě vypovídá i záruka let. Využijete jej jako termohrnek do auta, na cesty do práce či do školy, nebo místo termosky. Celkový objem je 4ml.


Víčko se na termohrnek šroubuje a skvěle těsní. Na daný model tedy lze pohlížet jako na ideální termohrnek do auta.

Od plastových částí termohrnku ale logicky nemůžete očekávat dechberoucí odolnost proti poškození. Je to výborný cestovní termohrnek za nízkou cenu. Termosky a termohrnky značky Emsa. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Spolehlivě těsnící termohrnek ve tvaru plechovky.


Pití sklopným brčkem - konstruováno tak, že sklopením brčka dojde k bezpečnému uzavření šálku. Nádoba dvojstěnná nerezová s. I tak však nelze KeepCup považovat za perfektně těsnící termohrnek - při silném třesení či obrácení hrnku celý obsah uvnitř neudrží. Vybaven uzamykatelným víčkem, které poskytuje 1 pojistku proti vylití.


Po třech hodinách má nápoj v hrnku teplotu 40°C. Má dobře těsnící uzávěr s patentovaným víčkem Sip and Sap. Tento designové termohrnek je novinkou. Díky tomuto víčku nápoj v hrnku neprotéká (zaručeno 1 těsnění) Cestovní hrnky se vejdou do držáků od auta. Mají několik elegantních barevných provedení.


Objem hrnků je 3ml, 4ml, 5ml. Především v sychravém a mrazivém počasí oceníte, že vás do dlaní hřeje horká káva nebo čaj. Vyberte si z bohaté nabídky designů, které vás zaujmou.


Kvalitní hrnek z nerezové oceli chrání těsnící víko, které zabrání vylití nápoje. LES ARTISTES PARIS Can´it - termohrnek.

Izolační účinek po dobu hodin pro teplé a 10h pro studené nápoje. Skladem 1modelů od oblíbených značek např. Hrnek udrží Váš nápoj teplý až hodiny. Thermos, Primus, Stanley.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky