pátek 17. července 2020

Zelmer kráječ

Pokud toužíte po perfektně nakrájených plátcích chleba, masa nebo sýra, je načase si pořídit elektrický kráječ Domo MS17 jehož nůž dokonale zařízne do. Na první pohled budí kráječ dojem, že je celokovový na druhý už jde vidět že je to kombinace kov - plast, hold za celokovový by si člověk musel hrubě připlatit, ale aj toto se cení, že není celoplastový. UHLÍK ZELMER 1ks 5x5xKRÁJEČ 493. Zelmer - Katalog Zelmer.


V této sekci najdete základní a přídavné příslušenství a současně nejprodávanější náhradní díly, Pokud hledaný díl na shopu nenaleznete, kontaktujte nás mailem nebo telefonicky. Disponuje příkonem 1W. Kompaktní celokovový elektrický kráječ Ritter Sinus ve stříbrném provedení.


Součástí kráječe je nůž s průměrem cm. Ať už chcete krájet tlusté krajíce chleba nebo tenké plátky šunky, s libovolnou šířkou řezu 1-mm lze krájet cokoliv na tu správnou tloušťku. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Kráječ obsahuje i tácek, na který by měli nakrájené plátky padat, ale většina spadne mimo tácek pod kráječ , takže je pak potřeba kráječ dát na stranu a vše posbírat ze stolu. Pro nešiky, co se pořezají při krájení chleba nožem, je kráječ ideální. Pro někoho, kdo s ním chce krájet salámi a sýry na tenké plátky, ho nedoporučuji. Toto inovativní zařízení jde velmi snadně a rychle použít.


Stačí jen vložit vařené brambory, mrkev, řepu nebo celer do struhadla a po chvíli máte rovnoměrně. Elektra Dvořák – Váš dodavatel náhradních dílů. Deska montážní pro elektrické kráječe ZELMER 493. Kráječ má dva bezpečnostní stupně a plynulou regulaci otáček.


Bez problémů ale zvládne i tenoučké plátky sýra či uzenin. Nemusíte tak zápasit s velkým nožem, a přesto se můžete těšit z profesionálního servírování. V každé domácnosti je potřeba krájet chleba. Pokud chcete mít jistotu, že se při této činnosti nezraníte, pořiďte si elektrický kráječ. Výborně poslouží na precizní ukrojení pečiva, ale poradí si i se sýrem či salámem.


Kovový kráječ potravin (chleba, klobásy, masa atd.) DMS AS-400. Elektrické kráječe ve vaší domácnosti jistě oceníte! Univerzální vroubkovaný nůž kráječ na maso. Kráječ umožňuje snadné krájení chleba, pečiva, sýrů, salámy, ovoce a zeleniny na plátky.


V jeho výbavě nechybí ani bezpečnostní. SL Alexis Young, vynikající a mimořádně atraktivním designem, kvalitním provedením a dokonalými funkčními vlastnostmi. S velkou přesností mohou nakrájet nebo naplátkovat prakticky všechny druhy potravin: pečivo, tvrdý sýr, uzeniny, ovoce , zeleninu nebo houby. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Slevy na značku ZELMER. Akce na téma kráječ najdete na Skrz. Kráječ není dovoleno ponořo- SEZNAM ZÁRUČNÍCH OPRAVEN.


Príslušenstvo bolo navrhnuté špeciálne nemu uloženiu ľavej dlane na kryte, ako. Má pevnou kovovou konstrukci, na spodní části má šikmý stolek, který usnadňuje krájení. Tloušťka řezu je plynule nastavitelná. DORIS, 29 4Alternativní kódy: 493. NM Bolero ⚡ Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. W, kg, mm, bezpečnostní prvky, nejpřesnější kráječ na trhu. Všetky informácie o produkte. NP SY zajišťují snadné používání.


Hodnotenie a recenzie ZELMER 493.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky