pondělí 20. července 2020

Tescoma zdobící tužka

Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA. Vynikající pro dekorování pokrmů bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým zdobicím krémem, rozpuštěnou čokoládou i šlehačkou apod. V sadě naleznete i praktický stojánkem pro snadné plnění a. Důvod je nasnadě, podobný produkt, který dokáže zdobit pokrmy velmi jemnými, plynulými a přesnými linkami různých tloušťek, navíc s doplňky usnadňujícími komfortní manipulaci pře při i po dekoraci, dosud na trhu chyběl.


S praktickým stojánkem pro snadné plnění a odkládání tužky během zdobení a univerzálním.

I první nesmělé pokusy o vytvoření nádherného dortu mohou vyjít na jedničku. Pomůcky na zdobení cukroví od TESCOMY z vás udělají mistra cukráře na první dobrou. Jejich špičkovou kvalitu a vychytané funkce ocení jistě také profíci!


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. A co se týče zdobící tužky - tak ta je naprosto parádní!


Měla jsem v ruce už dvě různé a práce s nimi byla děsná. Tohle je konečně tužka , se kterou musí být spokojený každý :-) Dokonce s ní pohodlně pracují i malé děti, pro které by jiný typ byl náročnější.

OBSAH BALENÍ ZDOBÍCÍ TUŽKY. Je vyrobená z pružného silikonu a odolného plastu. Obsahuje pět zdobicích trysek, se kterými vykouzlíte nejjemnější krajkové vzory i silnější nápisy nebo ozdoby na dorty. Tužka je vyrobena z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Je ideální pro dekorování potravin bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým krémem.


Vyrobeno z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Vhodné do myčky nádobí. Zdobící špičky mají několikero průměrů a dají se jednoduše vyměnit.


A při ucpání můžeme pročistit přiloženou plastovou tyčinkou,která se dá, stejně jako špičky, skrýt v těle plastového šroubu. Plnění je jednoduché díky silikonovému podstavci, který se přisaje na podložku, tužku do něho umístíte. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Pro snadné zdobení krémy, rozpuštěnou čokoládou či šlehačkou jsme vyvinuli jednu neobyčejnou psací potřebu. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Zkušenosti, postřehy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vynikajúci na prípravu domácej šľahačky a zdobenie priamo zo šľahača, hotovú šľahačku nie je potrebné premiestňovať do zdobiaceho vrecka.


Vybavený silikónovým tesnením, šľahačka pri šľahaní a zdobení z nádoby neuniká.

Veškeré informace o produktu. Tescoma cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA. Zdobičky skladem umíme doručit už v den objednávky! Zdobící tužka s pístem na zdobení perníčků a dalších dezertů.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Pro snadné a precizní zdobení je perfektní tato zdobící tužka , se kterou máte krém či polevu vždy pod kontrolou. Na rozdíl od zdobících sáčků, které se špatně plní a při práci se často kroutí, je tato tužka stabilní. Tělo tužky je vyrobeno z pružného silikonu, takže vždy máte pod kontrolou množství. Využijete je především při zdobení perníčků a jiného drobného cukroví.


Balení obsahuje pět sáčků. Zdobící sáček s mini tryskou se výborně hodí na zdobení tenkou čárou. Součástí cukrářské zdobící tužky je praktický stojánek pro snadné plnění a odkládání tužky během zdobení a univerzálním čistítkem. Vytvořit lahodnou šlehačku, která se bude na dortech či kávě jen vyjímat, to je jedna věc.


Ale nanést ji tak, aby výsledný efekt lahodil nejen chuťovým pohárkům, ale i oku, to už je umění. Vše však hravě zvládnete s jedinou nádobou. V katalogu nemáme podrobnější informace o cukrářská zdobící tužka. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky