pondělí 28. prosince 2020

Závaží na ubrus

Skřipec s motivem ovoce je vyrobený z plastu. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost není skladem! Stiskněte klipsu a závaží připněte na okraj ubrusu. Neváhejte a mrkněte do tohoto obchodu na podrobnější informace o zboží a zjistěte si podrobnosti o produktu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dekorativní závaží na ubrusy Tato čtyři půvabná závaží se postarají, aby ubrus zůstal na svém místě.


Svorky na stranách ubrusu pevně drží. PRODUKTY Ostatní dekorace závaží na ubrus ks popraskaná keramika Set ks keramických těžítek na ubrus z kolekce modrobílé keramiky. Na řetízkovém závěsu s úchopem.


Pro zatížený ubrus a nezatížené okamžiky Tato závaží zajistí, že si už nebudete muset dělat obavy o obrus. Přívěsky se dvěma různými dezény jsou vyrobené z plastu, zatímco svorky a řetízky z kvalitní ušlechtilé. Vynikající pro uchycení ubrusů, vyrobeno z odolného plastu.


Balení osahuje ks závaží. Sada závaží na ubrus v podobě citrónu, s kolíčkem. Zavěsí se na ubrus , aby jej drželo stále pěkne napjatý a zabrání, aby jej vítr zdvihal. Z umělé pryskyřice, s kovovým kolíčkem.


Sada ks závaží na ubrus CITRON - Sada ks závažíček ve tvaru CITRÓNU udrží ubrus na stole i za větrnějšího počasí. Se svorkou z plastu ve tvaru lístečku pro pohodlné zavěšení. Svorka a kroužek jsou vyrobeny z kvalitní ušlechtilé oceli. Ubrus teflonový 42xcm. Spony a závaží na ubrus.


V naší nabídce naleznete ubrusové spony plastové i kovové a závaží na ubrusy s klasickými kuchyňskými či. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Spríjemní Vaše stolovanie, udrží obrus pred odfuknutím vetrom na svojom mieste.


Závaží se skřipcem ve tvaru jahody. Natahuje ubrus a ve větrném počasí se stará aby ubrus zůstal na svém místě. Nevšední těžítko na ubrus z nerezového materiálu zajistí, že se ubrus nebude po stole posouvat a bude vždy vyrovnaný. Těžítka jsou opatřena skřipcem, kterým se přichytí ke kraji ubrusu.


Kovová těžítka dodáváme ve tvaru rybek. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Great prices on your favourite Gardening brands, and free delivery on eligible orders. Tato závaží na ubrus oceníte i při venkovním stolování, kdy ubrus bude zajištěn proti větru.


Jedno balení vždy obsahuje kusy magnetického závaží na ubrus. Cena: za balení ks závaží na ubrus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky