středa 23. prosince 2020

Vlhčené ubrousky linteo

Vlhčené ubrousky linteo

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. V naší nabídce naleznete úklidové a kosmetické ubrousky , které už dávno nejsou jen cestovní záležitostí, ale také i vlhčený toaletní papír. Přispívají k rozvoji správných hygienických návyků u dětí. Jsou vhodné do každé dětské školní aktovky. Dermatologické testování vám navíc zaručuje kvalitu a bezpečnost výrobku.


Mají antibakteriální účinky a jsou vhodné pro rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti. Ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky Vašeho děťátka již od narození. Díky svému složení jsou příjemné na dotyk a hydratují pokožku. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Jejím hlavním posláním je usnadnit hospodyňkám a celým rodinám domácí život. Univerzální vlhčené ubrousky úklidové kusů. Všestranné použití - nerez, sklo, dřevo. Linteo je kvalitní a důvěryhodná česká značka. Odstraňují prach a zanechávajílesk beze šmouh.


Vlhčené ubrousky linteo

Obsahují antibakteriální složku. Rozměr ubrousku 1x 2mm. Ubrousky jsou vyrobeny z polyesteru a viskózy. V balení najdete kusů vlhčených ubrousků. Dávkování a způsob užití.


S těmito ubrousky máte pocit čistoty a jistotu hygieny kdykoli a kdekoli. Ubrousek je určen pro jednorázové použití. Chrání před opruzeninami a navíc dokonale čistí a zjemňují pokožku Vašich dětí. Vhodné jsou pro použití doma i venku na procházce. Nejnovější Nejlevnější.


Běžná cena Kč Kč Kč skladem ks. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Bylinné a masážní produkty Hadí gel Bylinné masti Bylinný balzám s kaštanem koňským. Vlhčené čisticí ubrousky určené pro čištění brýlí.


K očištění zadečku jsou skvělým pomocníkem dětské vlhčené ubrousky vyrobené z jemných vláken a napuštěny šetrnou čistící emulzí. Napomáhají udržení přirozeného PH dětské pokožky. Vybírat můžete z různých druhů a vůní. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Obchodní společnost Melitrade a. UPOZORNĚNÍ: Kvůli vysoké poptávce po produktech souvisejících s koronavirem bude vaše objednávka odeslána z Lékárna.


Vlhčené ubrousky linteo

Původní cena LINTEO VLHČENÉ UBROUSKY je 14Kč. Aktuálně lze koupit LINTEO VLHČENÉ UBROUSKY do 12. Tesco za pouhých 11Kč. Přidat do seznamu přání. Porovnat tento produkt-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky