pátek 11. prosince 2020

Výzdoba na stoly

Výzdoba na stoly

Recenzie od zákazníkov: Dakujeme Katke a jej timu za krasnu a specialnu vyzdobu. Výzdoba a dekorácie na každú príležitosť. Organzy, stuhy, juty, sviečky, servítky, balóny.


Výzdoba na stoly

Párty výzdoba , dekorace, oslavy, večírky, svatební výzdoba. Dětské oslavy, narozeninové oslavy, svatby, halloween, balónky, svíčky, girlandy, konfety. Od ubrusů a ubrousků, přes svíčky, jmenovky a ozdoby na skleničky až po konfety.


Postaráme se vám o výzdobu na klíč. Pomůžeme vám s organizací a uspořádáním firemní akce, večírku (párty), oslavy nebo svatby. Protože disponujeme i půjčovnou dekorací, mobiliáře a potahů na židle, židlí, ušetříme vám nemalé peníze a uděláme z vaší akce večírek na úrovni. Můžete se na nás obrátit, pokud Vás zajímá výzdoba na ples. Plánujete svatbu v kostele?


Výzdoba na stoly

Výzdobu kostela a svatební uličky nechte na nás. Svatební výzdoba stolů. Jutovina na stoly a výzdoba vintage - prosím vaše rady 20. Fotogalerie květinová výzdoba. Prohlédněte si naši fotogalerii svatební květinové výzdoby.


Bereme vždy v úvahu barvu ubrusů, prostírání, svíček a hledíme na detaily tak, aby výsledek byl dokonalý. Každý rozměr i tvar je v naší nabídce laminovaných stolů možný - samozřejmostí je mnoho odstínů lamin a typů úchytek. V borovicovém i smrkovém masivu je nabídka manší, ale i tak se dá dobře vybrat. Senici, Skalici, Myjave, Trnave a zvyšku západného Slovenska.


Přehled nabízených služeb a orientační ceník centrum na Moravě půjčovna inventáře - půjčujeme: párty stany, rautové stoly včetně ubrusů, židle, potahy na židle a stoly , slavobrány, čokoládovou fontánu, koberce, vázy, svícny, dekorace na svatební obřady aj. Chcete uchvátit všechny návštěvníky vašeho plesu dokonalou výzdobou sálu? S námi bude výzdoba na maturák přesně podle vašich představ, poradíme, co by bylo vhodné využít jako doplněk a budeme se snažit vše sladit do barev tématu plesu! Slávnostná výzdoba stolov na svadbu.


Dizajn miestnosti svadobnej hostiny. Povedzte nám Vaše požiadavky a my ich prenesieme na stoly. Ubrusy, ubrousky, sklenice, stolové šerpy, organzy, satén, tyl, rautové sukně, jmenovky a čísla na stoly. Predávam umelé kytičky ruží, výzdobu na stoly kvety s vázami 9ks,ks svietnikov,ks organzy,masky na fotenie, rekvizity na fotenie, fotostena ( na fotke je prehnutá na polovicu ), závoj biely 3m na konci čipka.


Viac foto a info v maili, ceny dohodou. Osobný odber Nové Zámky alebo úhrada poštovnéh. Nikdy do toho však nezapomínejte vnést špetku svého osobitého vkusu. Dekorace na vánoční stůl - Living.


Kdo by zapomněl dát malou drobnost svým blízkým, kteří přišli na svatbu. Krabičky můžete využít na svatební mandle , čokoládky a bonbony. Co vyrobit na Velikonoce? A pokud hledáte inspiraci na velikonoční dekorace, na kterých se budete kreativně podílet a zárověň vám jejich výroba nezruinuje rozpočet, máme pro vás tři skvělé tipy na vlastnoruční velikonoční výzdobu do vázy, na stůl i na dveře.


Výzdoba na stoly

Ubrusy a potahy (1) Jmenovky (1) Vázy (0) Stuhy a organzy (1) Svícny a svíčky (0) Ostatní (4) Papírové tyrkysové ubrousky Na prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky