pátek 25. prosince 2020

Zdobící tužka tescoma

Cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA. Vynikající pro dekorování pokrmů bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým zdobicím krémem, rozpuštěnou čokoládou i šlehačkou apod. V sadě naleznete i praktický stojánkem pro snadné plnění a. S praktickým stojánkem pro snadné plnění a odkládání tužky během zdobení a univerzálním. Důvod je nasnadě, podobný produkt, který dokáže zdobit pokrmy velmi jemnými, plynulými a přesnými linkami různých tloušťek, navíc s doplňky usnadňujícími komfortní manipulaci pře při i po dekoraci, dosud na trhu chyběl.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies.

Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Vyrobeno z prvotřídního silikonu a odolného. Zkušenosti, postřehy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


A co se týče zdobící tužky - tak ta je naprosto parádní! Měla jsem v ruce už dvě různé a práce s nimi byla děsná. Tohle je konečně tužka , se kterou musí být spokojený každý :-) Dokonce s ní pohodlně pracují i malé děti, pro které by jiný typ byl náročnější.


OBSAH BALENÍ ZDOBÍCÍ TUŽKY.

Je vyrobená z pružného silikonu a odolného plastu. Obsahuje pět zdobicích trysek, se kterými vykouzlíte nejjemnější krajkové vzory i silnější nápisy nebo ozdoby na dorty. Tužka je vyrobena z prvotřídního silikonu a odolného plastu. Je ideální pro dekorování potravin bílkovým, máslovým, tvarohovým a čokoládovým krémem.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vykouzlí pět různých tloušťek písma. Skladem - 3Kč s DPH 2Kč s DPH.


Lis na těsto a zdobička pro přípravu suš. Zdobící špičky mají několikero průměrů a dají se jednoduše vyměnit. A při ucpání můžeme pročistit přiloženou plastovou tyčinkou,která se dá, stejně jako špičky, skrýt v těle plastového šroubu.


Plnění je jednoduché díky silikonovému podstavci, který se přisaje na podložku, tužku do něho umístíte. Tescoma cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA. Pro snadné a precizní zdobení je perfektní tato zdobící tužka , se kterou máte krém či polevu vždy pod kontrolou. Na rozdíl od zdobících sáčků, které se špatně plní a při práci se často kroutí, je tato tužka stabilní.


Tělo tužky je vyrobeno z pružného silikonu, takže vždy máte pod kontrolou množství. Zdobící tužka pracuje na stejném principu jako obyčejná, kromě psaní bílkovým krémem zvládne i náročné zdobení máslovým, tvarohovým či. Vhodné do myčky nádobí.


Vynikajúci na prípravu domácej šľahačky a zdobenie priamo zo šľahača, hotovú šľahačku nie je potrebné premiestňovať do zdobiaceho vrecka.

Vybavený silikónovým tesnením, šľahačka pri šľahaní a zdobení z nádoby neuniká. Publikační systém Webget. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Na Sousedé je vám k ruce přes 8pomůcek a nástrojů na pečení. TESCOMA cukrářská zdobicí tužka DELÍCIA za 2Kč. Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními pomocníky.


Magnet 3Pagen papírových krajek pod dorty. Stencil na dort MANDALA - Birkmann.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky