čtvrtek 3. prosince 2020

Zátky na lahve

Jsou zde například i speciální zátky na lahve se šampaňským, praktické zátky s otvírákem na víno, ale také třeba i vytahovače korků z lahve. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Uzávěry a zátky na lahve. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Vinařské potřeby Špunty a zátky na lahve. Nabízíme zátky , korkové, silikonové, pryžové. Pro bližší informace nás kontaktujte. Balení ks… Natural korek.


Alessi designové zátky - držáky svíček na láhve Smack. Designové zátky , které navrhl Marcel Wanders a vyrobila firma Alessi. Jedná se o zátku a držák svíček v jednom, který je určený na láhve Smack z kolekce The Five Seasons. Detailní popis produktu Šroubovací zátky zlaté barvy na nápojové lahve s průměrem hrdla milimetrů.


V ekonomicky výhodném balení je kusů.

Všechny zátky jsou široké mm, aby spolehlivě utěsnili každou láhev vína. Omezené množství produktu na skladě. Zboží může být k dispozici v jiném skladě poblíž vašeho sídla. Přesvědčte se, že jste přihlášení na stránky, abyste mohli vidět dostupné položky na skladě. Rádi vám poradíme s výběrem.


CZ zahrnuje širokou nabídku špuntů, zátek a pumpiček k lahvím na víno. Vhodné do domácností , barů, diskoték a hotelů. Díky praktickým zátkám odstraníte veškerý vzduch z lahví s vínem nebo třeba octem a tekutiny tak vydrží mnohem déle.


V balení přitom najdete hned kusy. Zátka na láhev nepropustí vzduch a tekutina tak zůstane déle čerstvá. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI ŠPUNTU - jednoduché použití viz foto výše - přizpůsobí se hrdlu s vnitřním průměrem 8… Kč Nakupia. Uchovejte svůj nápoj déle čerstvý díky šikovnému silikonovému víčku. Zátky se hodí na většinu běžných lahví.


Vtipná zátka na lahev se hodí na skleněné lahve s pivem i plastové lahve uchovávané v lednici. Klasické kovové zátky k uzavření pivních lahví, které mají vnější průměr hrdla milimetrů. Pro snadné a rychlé uzavírání je nejlepší použít dvojramenný zátkovač. Lahve pro tento typ víčka i zátkovač najdete v naší nabídce také. Dárek, který můžete darovat vašim blízkým.


Mamince, Tatínkovi, Bratrovi, Sestře, Svědkovi, atd.

Otevírák na láhev – SK01. Vyrábíme dárkové předměty a doplňky na přání zákazníka. Zakázková výroba trvá od 5-dnů dle náročnosti. Náhradní díly na láhve - krytky, hubice, zátky , čistící kartáče, čistící tablety, termo obaly - velký výběr skladem za super ceny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Korkové špunty, zátky Kupte správný uzávěr pro každou láhev Vaší várky, domácího vína, džusu či moštu. Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno, pivo nebo džus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky