úterý 20. října 2020

Varná deska kombinovaná

Vhodná k zapuštění do pracovní desky - připojení 2V, A (vhodná do panelákových bytů). Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Kombinace indukčního ohřevu s keramickými varnými zónami dokonale splňuje požadavky víceúčelového vaření. S touto kombinovanou varnou deskou máte k dispozici jak indukční varné zóny, tak plynové hořáky a můžete si volně vybírat mezi různými zdroji energie.

Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Vyberte si indukční varné desky nebo plynové varné desky. Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Kombinovaná varná deska Indukce a plyn na dosah. Ti, kteří vaří na plynu, říkají, že neexistuje žádná rychlejší forma nastavení teploty.


Pokud potřebujete vaše jídlo rychle ohřát, určitě využijete funkci Power Booster.

Pro vaši bezpečnost je deska vybavena funkcí automatického vypnutí a. Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý. Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita. Jaká je ta nejvhodnější do vaší. Jednoduché dotykové ovládání v kombinaci s otočnými ovládacími knoflíky.


Co se týče bezpečnosti, deska je vybavená zámkem funkcí a dětskou pojistkou. Praktická funkce STOP and GO umožňuje rychle zastavit. Sklokeramická varná deska usnadní vaření díky mnoha doplňkovým funkcím.


Přípravu pokrmů vám sklokeramická varná deska může usnadnit díky speciálním funkcím. K ohřevu se využívá indukce (magnetické technologie), kdy se deska a varná plocha sama o sobě nezahřívá, ale naopak zahřívá dno hrnce. Nejen, že teplo neuniká po stranách a vy tak šetříte výdaje na energiích, ale jde.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plánujeme zařizovat byt, mám vybrané nádobí od Tescomy, ale bohužel některé hrnce a pánve s nepřilnavým povrchem nejdou na indukci. Tohoto typu nádobí se vzdát nechci.


A nerada bych se vzávala i indukce.

Máte s ní někdo zkušenost? Popřípadě s jakou značkou. Je to naše druhá varná deska kombinovaná s indukcí. První od Whirpoolu vydržela let. Tato má více funkcí než stará.


Ebenové sklo hladce splyne s pracovní plochou. Její varné zóny a ovládání nejsou vidět, dokud je vaše prsty nepřivedou k životu. Varná deska AEG Pure kombinuje elegantní, hladký design s citlivými funkcemi.


Přeměňte kuchyň a vaření v pravé potěšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky