pondělí 19. října 2020

Vařič na tuhý líh

Vařič na tuhý líh

Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh. Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu. Pro optimální funkci doporučuji lihové t. Skládací kapesní vařič na pevný líh z výprodeje Armády ČR. Známý také pod názvem postýlka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Yate vařič na tuhý líh od Kč - Heureka. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco. Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh.


Ve finále mi přišli tenkrát stejný. Tuhý líh Yate 200g se hodí jako podpalovač, nebo do vařičů ať už jste v kempu, nebo v lese. Palivo pro vařič na tuhý líh 200g.


Lze jej také použít pro roztápění kamen nebo krbů. Hlavní přednosti tuhého lihu Yate: praktické balení kulaté tablety baleno v PE sáčku PARAMETRY Materiál: Tuhý líh Hmotnost: 2g. Malý, lehký a skladný vařič na tuhý líh od firmy Yate je vhodný pro tramping a turistiku. Složí se do malé krabičky. Osvědčená dlouholetá stálice, jako za starých časů.


Skladný vařič na tekutý líh. Pokud několikrát za rok vyrážíte na výšlap a chcete si ohřát něco v ešusu, nemusíte si kupovat dražší plynové či benzínové vařiče. Jaký vařič si vzít s sebou na cesty? Vařič na tuhý líh , tuhý líh.


Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem. Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“. Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů. Lihový vařič na tuhý líh.


Vhodné na šálky, hrnce i pánve. Jednoduchý turistický vařič na tuhý líh. Kapesní rozměry, kolébková konstrukce, ocelový plech, doba varu l vody min.


Vařič na tuhý líh

Nyní výhodné balení v kyblíku. Lehký vařič na tuhý líh. Je to osvědčená dlouholetá stálice, jako za starých časů.


Vaříč Whisperlite International Combo se dodává s palivovou lahví o objemu 5ml. Pokud nemáme samotný vařič , stačí postavit dva kameny vedle sebe, o málo užší než ešus a zápálený líh vložit do vzniklé škvíry a vařič tímto nahradit. Pokud máme vařič a dochází nám tuhý líh , stačí najít nějakou suchovou větvičku, větší třísku a tímto tuhý líh nahradit. Detailní popis vařič na tuhý líh.


Inzerát vařič na tuhý líh v okrese Liberec, cena 50Kč, od Radim Vytrhlík na Sbazar. Vážení zákazníci budeme rádi pokud při dokončení objednávky zvolíte platbu kartou, platbu předem na účet, případně E-platbu. Okénko na plnění palivem je moc nízko a stane se, že žhavík sem tam vypadne ven. Na druhou stranu zanedbatelná velikost a váha hraje pro. Také vzdálenost plamene od nádoby při použití tuhého lihu je ideální.


Jako záložní vařič , postýlka na tuhý líh a jako dřívkáč na uvaření malé kávy to bohatě stačí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky