úterý 13. října 2020

Zavařovací hrnec návod

Jak vybrat zavařovací hrnec. Zavařovacích hrnců existuje na trhu celá řada. Ačkoliv jsou stále oblíbenější moderní elektrické varianty, ani klasika ještě neumřela.


Opravdu je z čeho vybírat. Uschovejte si tento návod k obsluze a předejte jej spolu se zařízením případným budoucím majitelům. Objem l, LCD displej, plynulé nastavení teploty až do 100°C, časovač. Naučte se používat zavařovací hrnce.


Stáhněte si náš český návod na najdinavod. Doprava zdarma Hvězda EURONICS. Kvalitní nerezový zavařovací hrnec o objemu l, s příkonem 20.


Hrnec jsem zatím použila jednou a moje zkušenost je dobrá. Mohu ho doporučit ostatním s tím, že výrobce by měl upravit návod na použití tak, aby byl jasně popsán postup nastavení časovače. Je tato recenze užitečná?


Univerzální zavařovací hrnec - objem l, hygienický smaltovaný - snadno čistitelný. Plynule nastavitelný termostat od - 1°C, plynule nastavitelný časovač od - 1minut. Plastové víko, skrytý topný článek, vestavěný výtokový kohout v boku hrnce. Plně automatický zavařovací hrnec s digitálním ovládáním a přesným termostatem. Vhodný pro zavařování, sterilizaci ovoce a zeleniny, nebo pro přípravu horkých nápojů i guláše.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uv. Vhodný návod najdete podle jedinečného produktového čísla, které zjistíte ze štítku na spodní nebo zadní straně přístroje SWITCH ON.


Produktové číslo se skládá z písmen a číslic ve stejném tvaru, jako vidíte na obrázku. Je konec sezony, kdy jste přišli na zahradu a vše, co jste našli, jste snědli. Teď už jsou žaludky plné jaho malin, lusků… A nastupuje čas velkých plodů, které je potřeba zamrazit a zavařit pro časy příští. Tak tady máte univerzální návod.


Hrnec je použitelný i na ohřívání a udržování teploty nápojů či polévek. LCD display je velký a modře podsvícený, takže vás vždy bude informovat o všem, co potřebujete vědět. K dispozici je plynulé nastavení teploty od.


Pro mne je ta nízká teplota dost důležitá. K zavařování a sterilizaci ovoce a zeleniny, vhodný pro přípravu horkých nápojů, polévek a omáček. Mimo zavařené mňamky ve mně můžete vesele vařit různá jídla dle přání v menším i větším množství. KonfiStar 6 zavařovací hrnec , automat na teplé nápoje, l, 1°C, 1min.


Tlakový hrnec Pentola je vhodný na všechny typy var. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Proto doporučujeme si pečlivě nastudovat návod takovým způsobem, abyste mohli elektrický hrnec naplno využívat.


Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž. Doufáme, že jsme vám pomohli vybrat ideální zavařovací hrnec podle naší recenze a že s ním zavaříte mnoho zeleniny a vytvoříte mnoho kompotů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Doufáme také, že daný model zavařovacího hrnce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky