úterý 20. října 2020

Zákrytové desky

Dodáme Vám zákrytové desky , parapetní desky v různých formátech. Stříšky na sloupky, krycí desky k zakrytí plotů, k ukončení zídek apod. Váš dodavatel LIPEA, s. Mohou být půlené nebo s různými kruhovými, případně čtvercovými otvory.


Zákrytové a přechodové desky.

TVAROVKY, ZÁKRYTOVÉ DESKY. Jsou určeny k ukončení zídek, soklů, sloupků, oplocení apod. Na míru navrhneme a vyrobíme zákrytové prvky v různých barvách, rozměrech a povrchových úpravách. SCHODY, ZÁKRYTOVÉ DESKY , BAZÉNOVÉ LEMY, PARAPETY. Schody jsou jedním z nejvíce namáhaných a zároveň dominantních prvků stavby.


Schodiště obložené přírodním kamenem je z praktického hlediska odolné a přitom nenáročné na údržbu. Po dohodě je možno na zakázku vytvářet v deskách otvory v požadovaném průměru a umístění.

Dílce jsou určeny pro zabudování pod úroveň terénu. Charakteristická pevnost betonu v tlaku na válcích fck nesmí být nižší než MPa (N.mm-2). PLOTY PLOTOVÉ PRVKY A OPĚRNÉ ZDI ZÁKRYTOVÉ DESKY BEST - ZÁKRYTOVÁ DESKA I BEST - ZÁKRYTOVÁ DESKA I. Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod stékající vody. Ke všem rozměrům stanových stříšek vyrábíme také tzv.


Betónové zákrytové dosky. Leier Stĺpová strieška. PLOTOVÉ STRIEŠKY FEROBET rôzne veľkosti, povrchy a farby. Plotové tvárnice vymývané, hladké, štípané, drážkované Valcha, ztracené bednění, a na všechny typy tvárnic stříšky a zákrytové desky Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích.


Desky z kamene jsou těžké a pevné, proto zajistí vysokou úroveň ochrany, která je důležitá především při zakrývání studní a šachet. Naše plotové zákrytové desky i zákrytové desky na ztracené bednění navíc vynikají i vysokou estetickou hodnotou. Každý kus kamene pečlivě opracujeme a dáme vyniknout jeho. Betonové zákrytové desky. Přechodové desky lze také osazovat na šachtová dna.


Prodám cca 26ks zákrytové desky ZDV 20 barva přírodní, povrch hladký. Desky jsou použité, ale stále použitelné ve slušném stavu.

Do zákrytové desky lze připravit různé velikosti otvorů (vybrání) pro osazení různých typů poklopů. K nastavení přesné konečné výšky lze na stavbě dle provedení použít vyrovnávací kroužky (nejsou součástí dodavatelského programu). Pro vstupy lze zvolit různé velikosti otvoru. V následující tabulce jsou.


Doplňkem ke tvarovkám jsou zákrytové desky (stříšky) z pohledového betonu (ZD ), nebo vibrolisované zákrytové desky (ZDH, ZDV). Slouží k ukončení oplocení. Kónusy a zákrytové desky jsou stavební dílce, které tvoří horní zakončení přechodové skruže a zmenšují ji na velikost vstupního otvoru. Na tento stavební dílec se kladou vyrovnávací prstence nebo přímo poklopy.


Jedná se o stavební dílce revizních šachet, které slouží, které slouží ke kontrole, údržbě. Dále vyrábíme plotové zákrytové desky jako doplňkový sortiment k tvarovkám FACE BLOCKS. Dlažby a obklady z naší produkce uspokojí i náročné zákazníky nejen svou kvalitou, ale také cenou.


Nově se na nás můžete obrátit také v oboru autodoprava. Ceny jsou průběžně aktualizovány. Vzhledem k dlouhým dodacím lhůtám výrobce je veškerá dostupnost jen n.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky