středa 19. srpna 2020

Záchodové prkénko obi

Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Antibakteriální záchodové sedátko je vyrobeno z plněného polypropylenu, umožňující tvarovou a barevnou stálost. Masivní konstrukce dobře odolává vnějším vlivům mechanického poškození a pololesklý vzhled zvyšuje odolnost proti běžnému pohledovému znečištění. Přejete si rezervovat v jiné OBI prodejně?

Jednoduše zvolte jinou prodejnu z dolního seznamu, nebo zadejte Vaše PSČ, nebo Vaše bydliště. Poté se Vám zobrazí přehled všech OBI prodejen ve Vašem okolí, včetně údajů o dostupnosti Vašeho vybraného zboží. Na našem oficiálním kanálu na vás čekají aktuální reklamy, exkluzivní náhledy do zákulisí a mnoho dalšího z české jedničky mezi hobby. WC sedátka a prkénka v e-shopu HORNBACH. Záchodová prkénka, která vaší toaletě sednou.


Dávno neplatí, že toaletní prkénko musí být bílé a oválné. Pořád se jedná o tu nejoblíbenější verzi, ale pro vaši toaletu si můžete klidně vybrat z celé škály barev a různých vzorů i tvarů. Sedátka na záchod se vyrábějí z thermoplastu (měkký, ohebný plast) , duroplastu (tvrdý, křehčí plast) či z MDF potažená PVC fólií.

Populární jsou univerzální sedátka EASY s pomalým a tichým zavíráním a snadnou montáží - sedátko jednoduše nasadíte na trny připevněné na keramiku. WC prkénko , záchodové prkno, záchodová deska na WC. Je jedno, jak jim říkáte.


Ať hledáte pod tím či onakým názvem, najdete je všechny na FAVI. Máme vyhřívané, s pomalým sklápěním, bidetem, brzdou, poklopem, s potiskem, dřevěné i dětská sedátka pro děti. Pokud bychom šli do detailů, záchodové sedátko (nesprávně prkénko ), má celkově rozměrů. Těmi jsou především rozměr mezi šrouby pro uchycení sedátka k záchodové míse, jeho šířka a délka. Konkrétně jsme to znázornili na následujícím obrázku.


Proto vám poradíme, jak pečlivě měřit tak, aby prkénko sedělo na záchodu jako ulité. Až poté vybírejte celkový vzhled. Změřte si vzdálenost otvorů (neboli rozteč), pomocí kterých je prkénko upevněné v záchodové míse pomocí závitů či šroubků (B) 2. Toaletní sedátko s komfortem jako svou prioritou - záchodové sedadlo značky Secura nejenže nabízí pohodlnější místo k sedění, ale také usnadňuje vstávání díky ploše sedadla, která je vyvýšena o cm. Navíc WC za trvale nejnižší ceny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Mobily jsou špinavější než záchodové prkénko , nezapomínejte na jejich čištění.

Jak padlo výše, mobilu se každý den dotkneme více než tisíckrát. A přestože ruce si většina z nás následně umyje, na mobil myslí málokdo. Má kovové šrouby, ale vypadá to, že je to bytelné a jen tak se s tím nic nestane. Už vás nebaví, že vždycky shodíte šampón ve sprše nebo neustále hledáte zubní nit? Pořiďte si koupelnové doplňky, jako jsou police do sprchy, věšáky na ručníky či stojany na kartáčky.


Nebo si kupte koupelnovou sadu několika krabic a všechny maličkosti si uložte do ní. U stojící verze záchodové mísy máte na výběr mezi WC s keramickou nádrží (tzv. kombík) a WC s plastovou nádržkou na zeď. Důležitým parametrem WC je počet litrů na spláchnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky