pondělí 17. srpna 2020

Výsuvný věšák na utěrky

Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky. Cena: 31Kč bez DPH.


Výsuvný věšák na kalhoty - ramen, 350x462x1mm, chrom.

Umožňuje snadné a přehledné uložení až jedenácti. Detail produktu Do obchodu. Kč ČistéDřevo Stojan na papírové utěrky - světlý. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.


Kalhoty zůstanou krásně vyžehlené, když je dáme na speciální výsuvný věšák , muži ocení i věšák na kravaty a pásky, ženy zase drátěný botník na lodičky do divadla. Jak se vám tyto stránky líbí. Věšák výsuvný na útěrky ram.


Povrchová úprava chrom.

Výsuv na utěrky 2-ramenný chrom s bílou plast. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Skladem (ks) 31Kč bez DPH. Vložka do dřezu kulatá, cm. Skřipce na utěrky set ks, x cm.


Nástěnný na stěnu, stojací na zem, závěsný věšák na dveře. Nejčastěji bývají na chodbě dřevěné nebo kovové. Ideální bude předsíňový panel.


Kování a vybavení ŠATNÍ SKŘÍNĚ - LAMINO - Stolařské potřeby. Vlastnosti produktu: praktický organizér na oblečení, praktické skladování a prostorové úspory, snadná montáž a demontáž, stabilní kovová konstrukce, vysoce kvalitní výrobek německé firmy WENKO. Pro Vaši jednodušší práci.


Místa na odkládání není nikdy dost. Motiv srdce určitě potěší romantické duše. Nabízím použitý výsuvný věšák na kalhoty KOMPLEMENT do systému PAX o rozměru 71xcm. Dávejte je na jedno místo do předsíně.


Nejlépe na věšáky nebo háčky.

Moderní věšáky na klíče jsou z nejrůznějších materiálů: dřevěné, kovové, nerezové, magnetické. Na více klíčů jsou praktické skříňky s poličkou. Vyberte si podle barev a stylu na FAVI. Starožitné věšáky, bazar na starožitný nábytek, inzerce starožitností Dětský dřevěný věšáček ze smrkového dřeva.


Pojízdný věšák na šaty IKEA. Výsuvný dvouramenný věšák s kuličkovým ložiskem z masivního hliníku s povrchovou úpravou hliník. Ramena věšáku jsou drážkovaná. Možno namontovat k boku i zespodu skří. Výsuvný držák na kalhoty sklopný 45cm - DOPRODEJ Výsuvný držák na kalhoty, ručníky, utěrky atd.


Uchycení pomocí vrutů, součástí balení jsou i hmoždinky Parametry: Šířka vyklopeného držáku 2mm Šířka sklopeného držáku mm Vhodné do jakékoliv skříně min. Držák je přizpůsoben pro montáž na. VIBO kuchyňský program - odpadkové koše, doplňky. Nejlevnější e-shop Chytré maličkosti.


Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky