středa 26. srpna 2020

Velký hrnek 1l

ELEGANT ČERVENÁ bílý puntík. Svou velikostí se jedná o důstojného společníka v boji proti žízni. Výroba keramiky na zakázku. Vážení zákazníci, výroba hrnků, podšálků, váz a jiných keramických produktů je tak široká, že zatím nelze mít vše v našem eshopu.


Tento ručně vyráběný keramický hrnek svým tvarem a způsobem výroby navazuje na prastaré slovenské tradice. Vychutnej si váš oblíbený nápoj z hrnečku Štrbské presso. Krásná dekorace do interiérů chalup a stylových kuchyní.


Sada obsahuje množství rozmanitých oken a dveří a celou řadu dalších speciálních dílů, takže se můžeš nechat unášet svou fantazií. Proto můžeme koupit svým blízkým velký hrnek na čaj, menší hrnek na kávu nebo třeba jen tak nějaký hrnek pro radost. Z přední strany má hrnek obrázek slunenčice, ze strany zadní je čistě bílý. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Kdo by neměl rád puntíky! Sada čtyř pořádných hrnků vám vždy zvedne náladu nejen svým veselým designem. Každý hrnek má objem 7ml, takže se zachumlejte do deky, pusťte si oblíbený film a tentokrát vám čaj zaručeně vystačí až do konce. Porcelánový hrnek Golden Reflections se zlatou linkou na kávu nebo čaj.


Tímto hrnkem z kolekce Palace Mug potěšíte své okolí jako hezkým dárkem. Nabízíme kompletní sady hrnků v různých barvách a stylech, ale i jednotlivé šálky a podšálky, abyste si je mohli nakombinovat podle libosti. Tak si k nám přijďte vybrat svého nového favorita!


Hodnocení produktu: (Průměrný) recenze. Keramický hrnek z hnědé hlíny, glazovaný a zdobený velkým srdcem. Keramika a porcelán s levandulí, Levandule online. Balení obsahuje celkem hrnky o objemu litr.


Asi každý má svůj oblíbený hrneček, do kterého si vaří čaj, nebo kávu. My nabízíme moderní i klasické hrnky a skleničky od značek VaBene, Kela, Excellent a Bergner, které jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Nabízíme Vám skleničky a hrnky různého materiálu, tvaru i barevných motivů, od těch porcelánových, keramických, plastových, skleněných. Vybírejte si Hrnky a šálky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Cibulákový hrnek Vařák velký s hubičkou a bočním uchem, l – originální cibulák, cibulový porcelán Dubí 1. Exkluzivní litráček to je přesně tento puntíkatý hrneček o objemu litr.


Je vyrobený ručně pro milovníky velkých hrníčků. Konvice na čaj puntíkovaná červená 1l. Velký hrnek na čaj s červenými puntíky 11cm Cena: 1Kč Skladem ks ihned k odeslání.


Starý krásný hrnek objem 1l výška 10cm průměr 14. Hrnek porcelánový s podšálkem , 1l. French press 1l 9x19cm káva i čaj. Kč Otvírák na láhve 4x21cm s magnetem.


Kč Odkapávač na boty 73x38cm. Kč Háček nerezový na dveře 2ks 8x5cm. Sympaticky hravé hrnky jsou vyrobeny.


Nabízíme Vám naši virtuální poradnu, ve které Vám rádi odpovíme na Vaše dotazy, tykající se zdraví a našeho zboží. V žádném případě však nemůžeme nahradit Vaši návštěvu u lékaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky