úterý 25. srpna 2020

Vak na vodu 2l

Vyberajte si Pitné vaky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Přístup z vrchu je zárukou snadné údržby, stejně tak i antibakteriální provedení hadičky. Sací koncovka je pak opatřena hygienickou krytkou, kterou lze jednoduše připevnit na batoh.


Vybírejte si Pitné vaky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Můžete mít zítra od 12:00.


Vak na vodu objem 2l - 99-94-bez DPH 78-Koupit. Osprey Hydraulics 500ML Softflask White. Doplňujte při jakémkoliv pohybu a zejména sportu správně tekutiny. Vaky na vodu = hydrovaky neboli zásobníky na vodu znamenají nejuniverzálnější způsob, jak si udržet pravidelnou hydrataci na dlouhých i krátkých tratích při tréninku i při závodě.


Pořiďte si pitný vak různého obsahu a pokud to nemáte v plánu, už.

Vak Axon, VAK TPU na vodu L Vak AXON - popis: vstup shora umožňující jednoduchou údržbu, antibakteriální hadička a materiál vaku umožňující studené i teplé nápoje, inertní proti pachům z nápojů, h. Skladom modelov od obľúbených značiek např. Source, Platypus, Hydrapak. Hydratační vak slouží k bezpečnému uložení tekutin do batohu a nabízí nepřetržitý přístup díky hadičce, kterou můžete umístit na hrudní pás nebo ramenní popruh. Univerzální vak na vodu Salomon Soft Reservoir má optimální objemem dva litry, díky kterému budete mít vždy dostatek tekutin.


Skvělý systém Plug-n-Play umožňuje snadno odpojit hadičku od vaku i pokud je vak plný. Ventil vaku na vodu Salomon Soft Reservoir jednoduše aktivujete skousnutím. S jeho pomocí snadno vytvoříte z klasického batohu všestranného pomocníka na jakoukoli výpravu.


L najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


To vám umožní práve tento vak na vodu od firmy vak na vodu pre ľadvinku Pulse široké hrdlo pre ľahšie napustenie a vyčistenie. Vak na Vodu Leatt Bladder Flat CleanTech 2L -. Batoh s Vakem na vodu USWE HNDM-. Hadička Pro Vak Na Vodu Spidi Hydroback Hydration System-. Ahoj, představím vám tento vak na vodu , který momentálně už zhruba roky používám.


Nedávno se mě někdo ptal a tak mě napadlo na něj natočit video a trochu si ho představit.

Prístup z vrchu je zárukou ľahkej údržby, rovnako tak i antibakteriálne prevedení hadičky. Sacie koncovka je potom opatrená hygienickú krytkou, ktorú možno jednoducho pripevniť na batoh. Vodní vaky - Vodní vaky jsou využívány nejvíce při jízdě na kole, kdy je pro cyklisty mnohem pohodlnější mít přísun tekutin stále u úst, bez toho aby se zohýbali pro láhev. Vaky jsou vyrobeny ze zdravotně nezávadného materiálu a jejich velikost se pohybuje zpravidla okolo 1-l. Všetky informácie o produkte.


Hodnotenie a recenzie Trimm Omega 2L od ostatných. Se svou středovou přepážky udržuje zásobník WXP LP vždy tvar nízkého profilu, aby se hladce vešel do batohu. Kombinace výhod patentovaného Widepac Closure se standardním otvorem se šroubovým uzávěrem. Skvelé riešenie dostatku tekutín na dlhé pešie výpravy, beh alebo cyklistiku.


A vďaka odľahčenému spracovaniu nezaťaží váš chrbát. Její unikátní formule zaručuje nulovou plastovou pachuť a zápach, neobsahuje BPA a je celkově zdraví neškodná, navíc její výrobní postup zaručuje vysokou odolnosti proti oděru. Vak Sea to Summit Lightweight Dry Sack 2l 2K.


Lodní vak Easy Camp Dry-pack XS je vhodnou součástí vybavení na vodu i pro cestování v jakémkoliv počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky